u sklopu tts-a

Ekipa Pro Active Medi Centra daje 50% popusta na testiranje NA HUMAC NORM – CYBEX UREĐAJU!

Objavljeno: 28.02.2020. 08:00

Zadnja izmjena: 28.02.2020. 08:03

Pro Active Medi Centar specijalizirani je odjel TTS Sport Centra Varaždin koji nudi najmodernije usluge terapija i rehabilitacija lokomotornog sustava. Tim stručnjaka kineziterapije i fizioterapije zaposleni u centru više puta godišnje odlazi na dodatne edukacije kako bi kvaliteta usluge bila u skladu s najnovijim trendovima i saznanjima u području za koje su specijalizirani.

Ekipa Pro Active Medi Centra odlučila vam je do kraja veljače dati 50% POPUSTA NA TESTIRANJE NA HUMAC NORM – CYBEX UREĐAJU!

HUMAC NORM najnovija je generacija Cybexa, a njegovu kvalitetu prepoznalo je više od 3.000 000 profesionalnih sportaša širom svijeta kojima je potrebna najbrža moguća dijagnostika ili terapija lokomotornog sustava kako bi što prije izliječili povrede.

Izokinetika se preporučuje prvenstveno osobama koje imaju bilo kakvih problema sa zglobom kuka, koljena, lakta, ručnog, ramenog i skočnog zgloba te osobama koje imaju disbalans mišića trupa, dakle leđa i trbušnog zida.

Posebno se preporučuje prije operacije za jačanje mišića i nakon operativnog zahvata kad su se mišići opustili i atrofirali. Također Cybex je vrlo učinkovit u slučaju degenerativnih promjena na zglobovima.

Izokinetika koja ubrzava oporavak 3-5 puta postala je obavezan izbor profesionalaca. Unazad 10 godina izokinetika se nametnula i u Hrvatskoj kao najbolji način za oporavak i dijagnostiku pa je unatoč visokoj cijeni samog aparata u ponudu uvode najbolje bolnice, klinike, poliklinike i kineziterapije. U Varaždinu ga možete pronaći u TTS Sport centru Varaždin!

Za sve informacije o ovoj high end spravi i terapiji možete pročitati na slijedećem linku: http://pro-active.com.hr/izokinetika/ ili nazvati na broj 042 490 850!

Komentari