buđenja s pogledom na more

FOTO: Ekskluzivne kuće 70 metara od mora - rezervirajte na vrijeme

Objavljeno: 09.01.2020. 19:59

Zadnja izmjena: 10.01.2020. 13:41

Na prekrasnoj lokaciji u mjestu Čeprljanda na otoku Ugljan grade se četiri ekskluzivne kuće u nizu, građene prema najvećim standardima u graditeljstvu.

Kuće se nalaze 70 metara od mora, iz kojih se pruža prekrasan pogled na more.
Građene su kvalitetnim materijalima od temelja do krova i opremljene najboljom opremom od parketa, keramičkih pločica, sanitarija, jacuzzia i ostaloga. Svaka kuća ima zasebno parkirno mjesto, svoju terasu, intimnost. U prizemlju svake kuće se nalazi boravak, WC, kuhinja i izba, dok se na katu nalaze dvije spavaće sobe sa loggiom i kupaonicom. Ugrađena je dodatna toplinska i zvučna izolacija između kuća. Hlađenje je putem klima uređaja proinverter sa filterom, dok je grijanje preko kamina i klime.

ZA INFORMACIJE KLIKNITE OVDJE

Ugljan je najbliži otok zadarskog arhipelaga, točno preko puta gradu Zadru, od kojeg ga dijeli samo nekoliko NM široki Zadarski kanal, a povezan je brojnim trajektnim linijama. Zovu ga i zeleni otok, pokriven je gustom makijom, borovima, maslinama, smokvama, vinovom lozom i raznim drugim mediteranskom raslinjem.

VIDEO I FOTOGRAFIJE:

 

Ugljan

Generacijama je vezan uz more, pomorstvo i ribarstvo, a 2000 godina tradicije u maslinarstvu ostavilo je stotine tisuća stabala maslina od kojih se dobiva ulje izuzetne kvalitete i arome. Cijelom sjeveroistočnom stranom otoka u prirodnim uvalama nižu se ribarska i turistička mjesta od kojih su najpoznatija, Kukljica, Kali, Preko i Ugljan. Druga strana otoka je uglavnom strma i nenastanjena i s pripadajućim uvalama, otocima i bogatim podmorjem pravi je izazov za ronioce i sportske ribolovce. Brdovita ali pitoma unutrašnjost ispresijecana je brojnim stazama pogodnim za šetnje i biciklističke ture.