Sponzorirani članak

FOTO Evo imena dobitnika poklon bonova Optike Erjavec - zavirite u luksuznu varaždinsku poslovnicu!

Objavljeno: 28.10.2016. 19:55

Zadnja izmjena: 29.10.2016. 10:13

Foto: Optika Erjavec

Objavljujući imena dodatnih pet dobitnika poklon bonova Optike Erjavec od 500 kuna, ekskluzivno vam predstavljamo, kao što smo i najavili, varaždinsku poslovnicu Boutique Optike Erjavec, a sve kako biste stekli dojam zašto je Optika Erjavec drugačija i zašto ju klijenti doživljavaju na poseban način. 

Za dizajn interijera koji odiše luksuzom, a nalazi se u samom centru Varaždina (Šenoina 8) i ovaj put bio je zadužen poznati dizajner Martin Pohl, koji se vodio načelom - stvoriti ambijent u kojem će se kupci osjećati ugodno i poželjeti se sadržati! Sada vam ekskluzivno predstavljamo prve fotografije interijera, a već danas u sve se možete uvjeriti i osobno, dolaskom na otvorenje Butique Optike Erjavec u Varaždinu, od 9 - 13 sati.

Vjerujemo da oni koji su igrali našu nagradu igru, a u kojoj smo se zbog velikog interesa potrudili osigurati dodatih pet poklon bonova od 500 kuna, s nestrpljenjem očekuju objavu imena dobitnika. S radošću stoga objavljujemo njihova imena, a oni koji ovaj put nisu imali sreće, sutra neka požure na otvorenje, jer očekuje Vas Miss Varaždinske županije i još, još poklon bonova. 

ČESTITAMO!!!

  • Sara Kušter
  • Tea Papec
  • Ines Vidović
  • Jelena Škreb
  • Sandra Jelenski

BUTIQUE OPTIKA ERJAVEC

OTVORENJE

DANAS, SUBOTA 29.10.2016.

9 - 13 SATI

VARAŽDIN, ŠENONINA 8

Komentari