Fine'sa je ususret ljetu organizirala 2 nagradna natječaja, u kojima je sretne dobitnike vodila na sedmodnevno ljetovanje na Brač. Za osvajanje ove vrijedne nagrade u 2. Nagradnom natječaju, bilo je potrebno osmisliti najbolji slogan za projekte štednje Fine'se Credos.

Prema izboru stručne komisije, dobitni slogan je glasio „ZA ŠTEDNJU I ULAGANJE BEZ STRESA, TU JE FINE'SA“, kojeg je osmislila Gordana Kočet. Sretna i dosjetljiva dobitnica time je osvojila smještaj na prekrasnom Braču u apartmanu nedaleko od plaže.

Dobitnica je sa sobom povela zaručnika te su zajedno uživali u prirodnim ljepotama otoka i najljepšim plažama. Oduševio ih je smještaj kojeg je dobitnica opisala kao praktičan, lijepo namješten i u blizini plaže. Tijekom nezaboravnog odmora posjetili su Supetar i Bol te su prošetali cijelim Sutivanom. Najviše im se sviđalo čisto i plavo more, a ovakvo putovanje bi svakako ponovili. Niže na slikama možete vidjeti kako su se proveli.

Ljetovanje na Braču omogućila im je Fine'sa, poslovni sustav koji pruža financijsku, investicijsku i konzultantsku podršku u realizaciji poslovnih ideja. Više o Fine'si saznajte na https://www.finesa-grupa.hr

Naši apartmani na Braču raspoloživi su za najam i prodaju. U slučaju da ste zainteresirani za navedeno, više možete saznati na 091 2492 964 ili [email protected]

Komentari

04.09.2019. 14:49h Zadnja izmjena: 04.09.2019. 15:12