Fine'sa credos

Jedinstvena prilika za DODATNU i ATRAKTIVNU ZARADU!

Objavljeno: 05.01.2021. 14:39

Zadnja izmjena: 05.01.2021. 15:08

Jedinstvena prilika za DODATNU i ATRAKTIVNU ZARADU!

Fine'sa Credos d.d., consulting financijska kompanija  
proširuje mrežu suradnika  
MANAGEMENT FINANCIJSKOG TIMA

 

  • Posjedujete iskustvo u prodaji životnih osiguranja, udjela u investicijskim fondovima, štednje ili drugih oblika štednih ulaganja?
  • Tijekom svoje dosadašnje karijere stvorili ste imidž u privatnom i poslovnom okruženju?
  • U potrazi ste za novim izazovima i uspjehom koji ovisi isključivo o Vama?


Ako ste na prethodna pitanja odgovorili pozitivno, upravo ste VI osoba koja odgovora profilu suradnika MANAGEMENT FINANCIJSKOG TIMA Fine'sa Credos d.d. čime je Vaša zarada zagarantirana!

PROFIL TVRTKE
Fine'sa Credos d.d., consulting financijska kompanija dio je poslovnog sustava Fine'sa Grupe, consulting financijsko investicijskog holdinga koji s više od 400 zaposlenika predstavlja jedan od većih poslovnih sustava na području Varaždinske županije s jedinstvenom ponudom financijskih, investicijskih i consulting usluga za područje sjeverozapadne Hrvatske, grada Zagreba te jadranske Hrvatske.  
Kapitalizacijom uspješnih projekata bankarske i investicijske industrije iz ranije povijesti, agilnošću i timskim radom zaposlenika te digitalizacijom poslovnih procesa ostvareni su preduvjeti pružanja vrhunske usluge i ostvarenja strateškog cilja kompanije:  
Ostati prvi izbor građana i malih poduzetnika u projektima štednih ulaganja, financiranja i consulting usluga

Ukoliko smatrate da Vaše iskustvo i ambicije odgovaraju traženim karakteristikama, pozivamo Vas da se javite mailom na [email protected] ili na broj 042 492 948.

Komentari