pogledajte

Foto - Počelo je Urbanovo! Donosimo veliku fotogaleriju prvog dana poznate manifestacije!

Objavljeno: 14.05.2022. 09:48

Zadnja izmjena: 14.05.2022. 09:48

Jučer je počela poznata eno-gastronomska manifestacija Urbanovo koja pruža jedinstven i nezaboravan doživljaj zahvaljujući vrhunskim vinima i gastronomskim delicijama.

Festival pušipela održava se od 13. do 15. svibnja na novoj lokaciji u Domu kulture u Štrigovi. Na Festivalu će svoja vina izložiti 24 međimurska vinara iz Udruge vinogradara i vinara Međimurja „Hortus Croatiae“ Štrigova. Uz vino je nezaobilazna i hrana pa će tako lokalni OPG-ovi nuditi svoje proizvode. U tri dana Festivala, Urbanovo postaje mjesto susreta svih eminentnih proizvođača vina i vinarske opreme, poljoprivrednih proizvođača te poduzetnika.

Festival je otvoren za javnost uz kupnju ulaznice preko sustava Eventim ili na ulazu u Dom kulture Štrigova, a radno vrijeme Festivala je sva tri dana od 12 do 19 sati. Uz sam Festival, tu je i niz sadržaja čiji je cilj promovirati kulturu pijenja kvalitetnih vina te prezentirati međimurske delicije. 

Danas u u 20:00 sati počinje Wine&Gastro Urban Night Show ispred Puba Potkova u Termama Sv. Martin gdje će međimurski vinari pokazati svoja kulinarska umijeća s poznatim osobama iz javnog života. Posjetitelji će moći uživati u izvrsnim međimurskim vinima po promotivnim cijenama, a za dobru atmosferu pobrinut će se bend „Eter“. U nedjelju od 9:00 očekuje vas Urbanovo Wine Run, trening trčanje by Mario Sever. Start i cilj je kod Izletišta „Vinska kuća Hažić“, a predviđeni završetak trčanja je do 12:00 sati. Sve detalje o manifestaciji Urbanovomožete pronaći na www.urbanovo.hr.

Međimurski vinari vas očekuju!

 

Komentari