u skladu s trendovima

FOTO: Galko predstavlja kolekciju Jesen/Zima 2019/2020

Galko kožna galanterija završila je svoju najnoviju kolekciju Jesen/Zima 2019/2020 i počela pripreme za svoju marketinšku kampanju.
Objavljeno: 12.01.2019. 10:58

Zadnja izmjena: 13.01.2019. 10:31

Foto: Luka Šalamun

Galko kožna galanterija završila je svoju najnoviju kolekciju Jesen/Zima 2019/2020 i počela pripreme za svoju marketinšku kampanju.

Snimanje nove kolekcije odvijalo se na atraktivnim lokacijama stare jezgre grada Varaždina te u toplom i predivnom ambijentu Palatin - Restoran & Caffe.

Napomenuli su nam da je analiza boje ključna za sezonu, jer boja kao takva može biti atraktivna u jednoj sezoni i biti potpuno nezanimljiva u sljedećoj.

Naime, važno je pratiti predviđanje i analize boja koje se prognoziraju u tendencijama. Uspjeh nove kolekcije ne odnosi se samo na kvalitetu dizajna, već i na sposobnost vizije s kojom će se potrošač složiti i oduševiti.

U Galko kolekciju za Jesen/Zima 2019/2020 uključili su kože vrhunske kvalitete u klasičnom izgledu, ali i kože posebnih površinskih dorada i uzoraka koji će biti u skladu s trendovima odijevanja.

Boje koje su odabrali za vas su: crna, crvena, plava i smeđa uz lagane dodatke kombinacija trendovskih nijansi. Naročito žele naglasiti modele s preciznim ukrasnim šivanjem koje torbama daje izraz elegancije i posebnosti.

Za elegantne i moderne frizure modela na snimanju, zaslužan je frizerski  salon „Studio Marcela” iz Zagreba.

Komentari