PROČITAJTE

Foto - I ovog vikenda u Diskaču vas očekuje odlična zabava!

Objavljeno: 13.05.2022. 11:50

Zadnja izmjena: 13.05.2022. 11:50

Ovog vikenda vas u Diskaču ponovno očekuje odlična zabava, uz odlične cijene pića po 10 kuna i brojna iznenađenja, a dobra vijest je da je produženo radno vrijeme - od 22 sata do 6 sati ujutro.

Nakon prošlog vikenda i odlične zabave u petak uz Studentski Mega Party i subotu uz Shooters BOAT Party, nadolazeći vikend je takozvani 'Duo-vikend'.

Ovog vikenda party program u Diskaču je dva dana - petak i subotu. I to do 6 sati ujutro oba dana, što je po drugi puta u ovoj godini s dužim radnim vremenom i naravno oba dana FREE UPAD i besplatno čuvana garderoba!

Petak je rezerviran za Mega Maturantski Party gdje sve maturantice i maturante na ulazu dočekuju besplatni GRATIS Shooteri dobrodošlice uz poznatu glazbu DJ ZIXA i osam Party Pića po 10 kuna!

U subotu je popularni Pelin-Mix Balkan Party uz svima nama već poznatog DJ Nixxa i spuštenim cijenama pića miješanih sa Pelinom.

Rezervirajte svoje stolove na vrijeme tokom tjedna, prije vikenda u inbox putem Facebook-a ili DM putem Instagram-a. Rezervacija stolova je BESPLATNA! Svatko tko podigne svoj prethodno rezerviran stol do 23 sata, dobiva 3x Party Pića po odabiru GRATIS za sebe i svoju ekipu, požurite jer brojevi stolova su ograničeni!

Svakog tjedna Diskač priprema i nagradne igre koje možete potražiti na Facebook stranici na sljedećem linku, a također i na Instagram stranici.

Igrajte se zabavite se, uživajte zajedno s nama u najboljim zabavama u gradu.

Komentari