rezervirajte stol

Foto - I ovog vikenda vas u Varaždinu očekuje odlična zabava, evo gdje!

Objavljeno: 29.05.2022. 09:02

Zadnja izmjena: 29.05.2022. 09:02

I ovog vikenda u Diskaču vas očekuje odlična zabava, uz odlične cijene pića po 10 kuna i brojna iznenađenja! Tu je i trio-vikend, a dobra vijest je da je i produženo radno vrijeme, od 22 sati do 6 sati ujutro.

Nakon prošlog vikenda i odlične zabave u petak, uz Mashup House Party te subotu uz Semafor LOVE Party, nadolazeći blagdanski vikend je takozvani "Trio-vikend".

Ovog vikenda party program u Diskaču je sva tri dana - petak, subotu i nedjelju, i to do 6 sati ujutro i naravno sva tri dana FREE UPAD!

Petak je rezerviran za Extra Maturantski Party, uz glazbu svima nama već poznatog DJ & MC Cromaddu, gdje sve maturantice i maturante na ulazu dočekuju besplatni Shooteri dobrodošlice i osam Party Pića po 10 kuna!

U subotu je popularni Shooters Vodka-Mix Party uz poznatu glazbu DJ Zixa sa spuštenim cijenama pića miješanih sa Vodkom i osam Party Pića po 10 kuna!

Veliko finale blagdanskog vikenda bit će u nedjelju, kada će biti Ladies Balkan Night, gdje na ulazu sve cure dočekuje Gratis Shooter Pink Lady i po 1. puta nastup extra razodjevenog i vrućeg gosta iznenađenja, podržanog uz glazbu DJ Tenoxa.

Svaki dan sve posjetitelje dočekuju GRATIS Shooteri dobrodošlice!

Rezervirajte svoje stolove na vrijeme tijekom tjedna, prije vikenda u inbox putem Facebook-a ili DM putem Instagram-a. Rezervacija stolova je BESPLATNA! 

Svatko tko podigne svoj prethodno rezerviran stol do 23:00 sata, dobiva 3x Party Pića po odabiru GRATIS za sebe i svoju ekipu, požurite jer brojevi stolova su ograničeni!

Svakog tjedna Diskač priprema i nagradne igre koje možete potražiti na Facebook stranici na sljedećem linku → https://www.facebook.com/Diska%C4%8D-Vara%C5%BEdin-635232749916617/, a također i na Instagram stranici https://www.instagram.com/diskac_varazdin/?hl=hr.

Igrajte se zabavite se, uživajte zajedno s nama u najboljim zabavama u gradu!

Komentari