završena nagradna igra

FOTO Igrali ste se s nama - i evo tko je osvojio besplatne i vrlo kvalitetne usluge u frizerskom salonu STIL

Objavljeno: 05.02.2018. 11:44

Zadnja izmjena: 05.02.2018. 11:45

Foto: Facebook STIL

Varaždin je nedavno dobio novi frizerski salon STIL u Vrazovoj 9 - i kao znak dobre volje prema svima koji kane koristiti njihove odlične i vrlo povoljne usluge, ponudili su i nagradnu igru. 

>> Igrajte se s nama i osvojite šišanje, frizuru ili bojanje kose u novootvorenom salonu ''STIL'' u Varaždinu

Za muškarce su bila ponuđena 2 šišanja, dok su dame na poklon dobile jedno bojanje kose i jednu fen frizuru. Interes čitatelja bio je ogroman, javilo se puno vas, tagali ste frendove, a na kraju je lutrija odredila i imena sretnih dobitnika:

  • Besplatno muško šišanje u STIL-u osvojili su Leon Gajski i Dejan Vukalović
  • Bojanje kose dobiva Ivana Hrupek
  • Ana Klaneček nagrađena je s fen frizurom

Dobitnike pozivamo da dođu u salon STIL, a nije loše da se prethodno oko termina dogovore s njima na Facebook stranici salona.

Za vas koji niste osvojili nagradu, dobra je vijest što vas u salonu STIL očekuju kvalitetna usluga i povoljne cijene. Salon je otvoren radnim danom od 8-19 sati, a subotom od 8-13 sati. Evo i uistinu prihvatljivih cijena svih usluga:

  • Žensko šišanje svih dužina stoji samo 40 kuna 
  • Za muško šišanje izdvojit ćete 30 kuna, dok umirovljenici, studenti i školarci imaju popust. Tako muško šišanje za umirovljenike stoji 20 kuna, a za studente i školarce 25 kuna.
  • Šišanje mašinicom platit ćete 20 kuna.

A ovdje donosimo fotografije zadovoljnih korisnika - pa tako možete lako zamisliti kako ćete uredno i lijepo izgledati nakon što posjetite salon STIL. Ljubazno i kvalitetno osoblje salona rado će vas dočekati i obaviti uslugu za koju smo sigurni da će vas zadovoljiti.

Komentari