pogledajte

Foto - Mmm, pogledajte kakve slastice vas čekaju u Pop Ice-u na Korzu

Objavljeno: 10.04.2022. 11:37

Zadnja izmjena: 10.04.2022. 11:42

Foto: Luka Šalamun

S dolaskom toplijih dana svoja vrata ponovno je otvorio Pop Ice - opustite se na terasi i u samom srcu Varaždina i zasladite svoje nepce s najboljim sladoledom u gradu iz vlastite proizvodnje.

Rađeni iz vrhunskih sirovina i po provjerenoj recepturi pružaju savršen okus i prava su poslastica i za najveće sladokusce. Kušajte neki od premium okusa koji predstavljaju primat na tržištu kao što je popularni Marshmallow ili Sea Horse koji je spoj neodoljive maracuje, naranače i manga. Prateći trendove na tržištu i sve veću potražnju, u svoju su bogatu ponudu dodali i nekoliko savršenih okusa veganskih sladoleda poput onog od kremozne crne čokolade, maline ili jabuke, svi ujedno deklarirani i kao LOW SUGAR proizvodi.

Naravno da nisu zaboravili ni na sladoled za dijabetičare, koji bez imalo bojazni mogu uživati u okusu šumskog voća, a u planu su naravno i druge vrste. Za novu sezonu uživanja na otvorenom pripremamo i neke novitete kao što su palačinke punjene sladoledima i raznim preljevima, te vesele šarene dounate, a tu su i već dobro prihvaćeni bubble waffle i bubble tea.

Dragi sladoledoljupci, dođite izabrati svoju omiljenu kombinaciju i počastite se već danas na varaždinskom Korzu.

Komentari