pogledajte

Foto - Na Varaždinskoj tržnici na zanimljiv način obilježen Dan žena

Objavljeno: 05.03.2022. 13:06

Zadnja izmjena: 05.03.2022. 13:36

Poveću gužvu pred jednim poslovnim prostorom na varaždinskom placu danas je izazvalo gostovanje profesionalnih brijača iz kultne zagrebačke brijačnice 'Gospon Fulir'.

Brkati i bradati muškarci mogli su se naime, urediti potpuno besplatno, a sve u organizaciji Gradske tržnice koja je na ovaj, malo drugačiji način, odlučila obilježiti skorašnji Dan žena. Ideja je bila omogućiti muškarcima da svojim ljepšim polovicama daruju novog, ljepšeg, uređenijeg - sebe. I dok im se za dobar izgled pobrinula Gradska tržnica, na njima je ostalo samo još osmisliti poklon. A, kako su plac ovih dana zašarenile prve proljetnice, to će im sigurno lako poći za rukom.

Upravo je proljetnicama danas na placu dame odlučio razveseliti i varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj. - U ovoj prigodi za naše smo sugrađanke pripremili preko 200 jaglaca koje smo brzo podijelili jer varaždinski plac subotom je tradicionalno mjesto susreta - rekao je te dodao kako će Dan žena obilježiti i u utorak kada će u društvu načelnika policijske uprave zaustavljati i darivati vozačice.

'Drugačiji poklon'

Direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar dodao je kako je ovo prva ovogodišnja manifestacija, a na placu ih je za 2022. godinu planirano dvadesetak. - Željeli smo biti drugačiji, pa smo poklonili muškarcima mogućnost da razvesele ljepše polovice svojim boljim izgledom, no naravno i žene na simboličan način – prvim ovogodišnjim jaglacima. Također, u obilježavanju Dana žena pridružila nam se ZaDruga II. Osnovne škole. Klinci su izradili predivne čestitke kojima će naši kumeki darivati svoje kupce.

Već za 19. ožujka s varaždinske Gradske tržnice najavljuju Dječji plac, a za 26. ožujka u planu je Zeleni dan posvećen dolasku sezone mladog zelenog povrća.

Komentari