evo detalja

Foto - Ne propustite predstavu 'Susjedi' u Varaždinskim Toplicama!

Objavljeno: 07.03.2023. 18:36

Zadnja izmjena: 07.03.2023. 18:36

Povodom 14. Tjedna smijeha koji se diljem Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-Zagorske županije održava od 3. do 12. ožujka, ovaj najveći i najposjećeniji kazališni festival neće zaobići ni Varaždinske Toplice.

Ususret Danu žena, 8. ožujka s početkom u 20 sati ne propustite stoga predstavu Kerekesh Teatra „Susjedi“. Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme.

Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.

Predstava se održava u kongresnoj dvorani Minerva u Varaždinskim Toplicama, a ulaznice su u prodaji na svim Entrio prodajnim mjestima, kao i u caffe baru Bernarda.

Dopustite nam da vas nasmijemo! Vidimo se na 14. Tjednu smijeha!

Komentari