nakit za sve prigode

Foto - Novootvorena Zlatarna Barok u Gundulićevoj nudi odlične pogodnosti, evo detalja

Objavljeno: 02.03.2023. 14:02

Zadnja izmjena: 02.03.2023. 14:02

Jučer je u Gundulićevoj ulici u Varaždinu otvorena nova "Zlatarna Barok", druga po redu poslovnica Zlatarne Tina s više od 20 godina iskustva.

Zlatarna Tina koja se nalazi na adresi Gajeva ulica 14 u Varaždinu obiteljski je posao te posluje već više od 20 godina. Izrazitu važnost svom poslovanju pridaju zaručničkom i vjenčanom prstenju kao najposebnijem nakitu kojeg čovjek može imati i nositi. Također, naglasak je i na izradi personaliziranog nakita za sve prigode, pod motom "Vaša ideja, naša realizacija!". Osim izrade nakita od zlata i srebra, u njihovoj radionici nakit se izrađuje i po narudžbi donesenog uzorka ili slike te se obavljaju i usluge popravaka i graviranja. 

- Sve koji još nisu, pozivamo da nas, osim na dobro poznatoj lokaciji Zlatarna Tina u Gajevoj 14, posjete u novootvorenoj poslovnici na adresi Gundulićeva 1 gdje ćemo Vam pomoći u odabiru željenog nakita u kojem se isprepliću tradicija i suvremeni dizajn! Također, iskoristite pogodnosti povodom otvorenja! - navode vlasnici.

Komentari