u varaždinu

Foto - Pjevačica Zsa Zsa preuzela sponzorski Hyundai Tucson kod Hyundai Automobil Lončar

Objavljeno: 22.09.2023. 10:57

Zadnja izmjena: 22.09.2023. 11:02

Foto: Boris Matijašec

Poznata mlada pjevačica Zsa Zsa upravo je preuzela novi Hyundai Tucson u auto kući Automobil Lončar u Varaždinu, ovlaštenom Hyundai partneru za sjeverozapadnu Hrvatsku.

Ovu suradnju Zsa Zsa i Automobil Lončar potpisali su na godinu dana, a kako je istaknula pjevačica, oduševljena je izborom Hyundai vozila serije N koje će je, dodaje, sigurno odvesti na sve njene glazbene aktivnosti diljem Hrvatske, a kojih naravno, ne nedostaje. Naime, radi se o Hyundai Tucsonu N linije sa automatskim mjenjačem i dieselskim agregatom u upadljivo crvenoj boji koja pristaje vrckavom duhu ove mlade pjevačice.

- Upravo je Hyundai moj prvi auto koji sam vozila nakon položenog vozačkog, zato sam posebno sretna, a i sentimentalno sam vezana uz Hyundai. Jako volim sportski izgled automobila zato me i veseli N linija. Prelazim na terenca i konačno ću imati mjesta za cijeli bend i sve naše instrumente! Dobila sam tip auta kakvog volim: sportski, mladenački i ono najvažnije - siguran - zaključuje vesela Zsa Zsa.

Direktorica Hyundai Automobila Lončar Vlatka Lončar-Lučev dodala je kako su ponosni na ovu suradnju.

- Vrlo smo ponosni na suradnju sa Zsa Zsa, želimo joj puno uspjeha u njenoj karijeri te bezbroj sigurnih kilometara na njenim putovanjima zbog čega smo i odabrali Hyundai Tucson koji će joj omogućiti da svako putovanje provede sigurno, bezbrižno i ugodno - dodaje Vlatka Lončar-Lučev.

Komentari