sponzorirana objava

FOTO: Svečano otvorenje AC Group nastale iz obiteljske tvrtke AC Žmegač

Objavljeno: 05.07.2019. 13:01

Zadnja izmjena: 05.07.2019. 13:05

Jučer smo prisustvovali svečanom otvorenju novog poslovnog prostora AC Group na adresi Vilka Novaka 48h u Varaždinu.

Zahvalivši se svima koji su svojim dolaskom i uslugom uveličali svečano otvorenje, posebice obitelji i zaposlenicima, direktor AC Group Željko Žmegač ukazao da dobar dio njegovih zaposlenika radi na poslovima diljem svijeta - od Kine, Južnoafričke Republike, Meksika, Španjolske, Poljske, Engleske, Slovačke, Mađarske, Njemačke, Italije...

- Tvrtka danas broji više od 100 zaposlenih, i to stručnjaka različitih tehničkih profila, od onih s područja strojarstva, pneumatike i hidraulike pa do mehanike, elektrotehnike i industrijskog programiranja. Uz dobre partnerske odnose s nekim od lidera u automobilskoj industriji, AC Group izrasta u stabilnog i pouzdanog partnera i na tom području, tako da u Varaždinu pruža usluge servisa, najma i prodaje motornih vozila u suradnji upravo s njima, naglasio je direktor AC Group, koja danas ostvaruje prihod blizu 23 milijuna kuna, a krenula je od nule. 

U skorijoj budućnosti cilj im je  pokrenuti proizvodnju proizvoda od plastike i metala, a u planu je i  proizvodnja segmenata od cijevi koje će se koristiti u auto i prehrambenoj industriji te brodogradnji za razne namjene. Dobrodošlicu  i zahvalnost što je poslovni objekt, koji je dugo vremena bilo prazan, napokon priveden svrsi rekao je i zamjenik varaždinskoga gradonačelnika Zlatan Avar. Svečani dio programa vodila je Iva Šulentić, dok su za glazbeni sadržaj bili zaduženi više nagrađivani, svima nam znani dečki iz Scifidelity Orchestra Inače, poduzeće obitelji Žmegač iz Donje Voće počelo je sa svojim radom 2002. godine iz male radionice za popravak i održavanje motornih vozila.Temeljem višegodišnjeg radnog iskustva stečenog radom u tvrtkama diljem Hrvatske i Austrije danas se mogu ponosno pohvaliti sa preko 100 zaposlenika.

Široka ponuda usluga

AC Group bavi se prodajom i najmom vozila, a autoservisom na jednom mjestu nude sve dijagnostičke i servisne usluge - od vulkanizacije, optike, limarije, ugradnje stakala, popravaka klima sustava i motora te dijagnostiku suvremenim uređajima. Servisno-dijagnostički centar AC Groupe, kako je ukazao voditelj Jurica Žmegač, nudi kvalitetnu uslugu zahvaljujući stručnim djelatnicima i prostoru koji je opremljen s najsuvremenijim uređajima, ali i dalje misle raditi na razvoju poslovanja. Centar nudi uslugu zamjene guma za osobna i laka teretna vozila, za što je opremljen uređajima kojima je moguće zamijeniti i run flat gume na vozilima visoke klase novije generacije, kao i uređaje za programiranje ventila na vozilima koja imaju sustav kontrole razine pritisaka u gumama. Tu su usluge generalnog i polugeneralnog uređenja glave motora i slično, zamjene getriba, kvačila i dr. Imamo i uređaje za zamjenu ulja ne samo kod klasičnih vozila, nego i onih s getribama novije generacije ali i najnoviji uređaji za optiku kotača s kojima možemo vozilo vratiti u tvorničke gabarite, a radimo i kontrolu sustava ubrizgavanja te dijagnostiku, i to s više uređaja vrhunskih proizvođača, rekao je  Nikola Hrkec.

Organizator: PR Lady agencija

 

Komentari