'dr7eam gym'

Foto - U Areni Varaždin otvorena nova teretana, evo što sve nudi svojim polaznicima!

Objavljeno: 30.09.2023. 09:12

Zadnja izmjena: 30.09.2023. 09:13

Nakon više od 10-ak godina predanog rada i treninga u području sporta i rekreacije, fitnes trener Dario Struški otvara vrata svog "dr7eam gyma" ove subote, 30.9., a 2.10. i službeno kreće s radom na lokaciji Šetalište Franje Tuđmana 1 (u prostorima Arene Varaždin).

Teretana nudi kompletnu uslugu (fitnes, kondicija, rehabilitacija, nutricionizam, dijagnostika) uz jedinstven pristup i suradnju sa renomiranim stručnjacima iz navedenih područja. 

Fitnes će biti zatvorenog tipa, što znači da će se unutra provoditi isključivo samo vođeni treninzi - individualni i grupni. Mogućnost individualnih treninga seže od rada isključivo 1 na 1 do rada u manjim skupinama do 4 osobe. Grupni treninzi odvijat će se svakodnevno u više termina, a klijenti mogu birati između treninga snage i izdržljivosti.

Otvorene su prijave za grupne i individualne treninge na facebook i instagram stranicama "dr7eam gyma" stoga rezervirajte svoj termin na vrijeme, a za sve dodatne informacije iz prve ruke posjetite otvorenje novog fitnesa ove subote od 9 sati nadalje!

Komentari