24. poslovnica u hrvatskoj

Foto - U Ludbregu jutros otvoren prvi Eurospin u Varaždinskoj županiji, bili smo tamo

Objavljeno: 04.07.2024. 10:16

Zadnja izmjena: 04.07.2024. 10:16

Foto: Boris Matijašec

Jutros je u Ludbregu na adresi Koprivnička ulica 34A otvorena 24. po redu hrvatska poslovnica poznatog trgovačkog lanca Eurospin, prva takva na području Varaždinske županije.

Naime, kao i ostale Eurospin poslovnice, i ona u Ludbregu nudi više od 2.500 artikala uključujući i vlastite robne marke, kao i cjelovit asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda: od provjereno kvalitetnih proizvoda na odjelu mesnice, ukusnih delikatesa, dnevno svježih proizvoda u pekarnici, voća i povrća, do kućanskih aparata, odjeće i ostalih artikala za svakodnevnu upotrebu.

Eurospin u Ludbregu tako će raditi od ponedjeljka do subote od 8 do 21 sat, dok će nedjeljama tijekom cijelog srpnja i kolovoza te do 17. rujna vrata biti otvorena od 8 do 20 sati.

Inače, u Eurospin trgovinama u ponudi su isključivo Eurospin robne marke i proizvodi osmišljeni prema zahtjevima pojedinog tržišta. Na ovaj će način, navode, i hrvatskim kupcima biti omogućen jedinstven i najpovoljniji asortiman, u skladu s vrijednostima "Pametne kupnje".

Komentari