trgovački centar prerasta u hit

FOTO: VARAŽDINCI SVE VIŠE U - WESTGATE Na 3.000 kvadrata otvorena i 'Prima'

U sljedeća četiri mjeseca Westgate postaje destinacija koja uz fashion nudi najveću ponudu trgovina za uređenje kućanstava i doma u cijeloj Hrvatskoj...
Objavljeno: 27.03.2019. 19:41

Zadnja izmjena: 28.03.2019. 12:17

Foto: Viktor Hranić

Westgate Shopping City među Varaždincima postaje pravi hit, u što smo se danas imali prilike uvjeriti na otvorenju 'Prime' na prostranih 3.000 kvadrata.

Posjetite li i sami novih 3.000 kvadrata Prime, s franšiznim kutkom za home deco nizozemskog Coco Maisona u prizemlju Wstgatea, od 28. do 31. ožujka očekuju vas brojna iznenađenja. Poseban ručak sve kupce očekuje 30. ožujka, a odlična ponuda po super cijenama povodom otvorenja očekuje vas sljedećih nekoliko dana - sve do 31. ožujka.

Da je riječ tek o prvoj u nizu novih trgovina u segmentu uređenja doma, otkrio nam je asset manager Westgatea Denis Čupić.

- U sljedeća četiri mjeseca Westgate postaje destinacija koja uz fashion nudi najveću ponudu trgovina za uređenje kućanstava i doma u cijeloj Hrvatskoj, no danas smo ovdje radi Prime i jako nam je drago da je to Prima - hrvatska tvrtka u hrvatskom vlasništvu u kojoj radi hrvatski mozak, domaći dizajneri, i hrvatske ruke - rekao je Čupić koji, budući da je i sam Varaždinac, ne krije oduševljenje što zbog poslovnog zaokreta Westgatea - ovaj trgovački centar posjećuje sve više Varaždinaca.

Stiže i zabava bez prestanka

- Prošli tjedan bilo je godinu dana od preuzimanja Westgatea i mogu reći da smo svi zadovoljni!  Otvorili smo najveću kuglanu u Hrvatskoj, prošli tjedan i Germania Casino, te stvaramo entertainment zonu koju zovemo zonom "24 sata" - otkrio je Čupić dio daljnjih planova, koji će Westgate pretvoriti u najveći hrvatski centar neprekidne zabave, fashiona i uređenja doma.

Komentari