sponzorirano

FOTO|VIDEO Za prvi dan Nove godine - dijelimo dvije ulaznice za Veliku igru

Objavljeno: 01.01.2018. 16:13

Zadnja izmjena: 01.01.2018. 16:14

VELIKA IGRA (Molly's Game) temelji se na istinitoj priči o Molly Bloom (Jessica Chastain), mladoj i karizmatičnoj skijašici koja je izgubila sve nade za Olimpijsko zlato nakon ozbiljne ozljede.

Odlučivši privremeno odustati od studija prava, Molly je pronašla ljetni posao koji će ju uvesti u novi svijet koji također zahtijeva samodisciplinu i predanost: vođenje najekskluzivnijih ilegalnih poker večeri. Duboki džepovi holivudske elite, sportske zvijezde i poslovni magnati osigurali su joj desetljeće puno uspjeha i glamura, ali Molly je privukla netraženu vrstu pažnje kad su se za njezinim stolovima pojavili ruski mafijaši. Njezin pobjednički niz naglo prestaje kad ju usred noći uhiti 17 naoružanih do zuba FBI agenata. Uz Jessicu Chastain, u filmu Alana Sorkina (Društvena mreža) glume još i Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera i drugi probrani glumci.

Cinestar vas nagrađuje

Prvi je dan Nove godine, idealno vrijeme da se odigra jedna igra i netko od vas osvoji 2 ulaznice za ovaj zanimljiv krimić s elementima drame. Kao i obično, pravila sudjelovanja su ista:

1. Pretplatiti se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom ovdje:

2. Lajkati Facebook stranicu portala eVaraždin (ako kojim slučajem još niste).

3. Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 

4. Pratite naš novi Instagram profil ovdje

5. Poslati svoje podatke u naš inbox s naznakom 'Velika igra' (Ime i prezime, broj telefona).

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 17. siječnja 2018. u CineStaru Varaždin.

Komentari