TOYOTA NAGRADILA NAJBOLJE TRGOVCE

Futura Auto iz Varaždina jedan od najboljih ovlaštenih partnera u Europi

Objavljeno: 16.06.2022. 18:16

Zadnja izmjena: 16.06.2022. 18:16

  • Nagrada Ichiban (što na japanskom znači "broj jedan") dodjeljuje se za najvišu razinu korisničkog iskustva te izvrsnost u području održivosti, mobilnosti i doprinosa društvu
  • Za Ichiban 2022. se natjecalo više od 2.500 Toyotinih ovlaštenih partnera, nagradu je osvojilo njih 47 (iz 32 europske zemlje), a jedan od dobitnika je i Futura Auto iz Varaždina

Riječ "Ichiban" na japanskom znači "broj jedan". To je ujedno i naziv godišnje nagrade koju Toyota Motor Europe (TME) dodjeljuje samo nekolicini ovlaštenih partnera u Europi – onima koji su pokazali izvrsnost, najvišu razinu korisničkog iskustva te predanost misiji da postanu „najbolji trgovac u gradu“ (Best Retailer in Town - BRIT).

Za Ichiban 2022. se natjecalo više od 2500 Toyotinih ovlaštenih partnera. Prestižnu nagradu osvojilo je samo njih 47 (iz 32 europske zemlje), a jedan od dobitnika je i Futura Auto iz Varaždina.

Predsjednik Toyota Adrie Yosuke Arai uručuje priznanje Ichiban direktoru i vlasniku tvrtke Futura Auto Davoru Petrišiću.

Futura Auto je obiteljska tvrtka iz Varaždina koja posluje od 1999. godine. I prodajni i servisni tim tvrtke Futura Auto opseg i vrstu usluga prilagodio je potrebama svojih kupaca kako bi im maksimalno bili na raspolaganju. Dokaz da su stranke to prepoznale i nagradile najboljim mogućim ocjenama te visokim pohvalama je osvajanje ovogodišnje nagrade Ichiban - što je za tvrtku Futura Auto čak četvrto prestižno priznanje na razini Europe.

Europska svečana dodjela nagrada Ichiban održana je u Schloss Elmau, resortu u njemačkim Alpama poznatom kao lokaciji održavanja summita G7. U sklopu svečanosti gostujući predavači održali su inspirativne govore, a dobitnici nagrade Ichiban 2022. pozvani su i da se pridruže u razgovorima s čelnim ljudima Toyote u Europi.

Osim prodajnog učinka i izvrsnog korisničkog iskustva, nositelji nagrade Ichiban pokazali su izvrsnost i u području održivosti, mobilnosti te doprinosu društvu. Tijekom ceremonije predsjednik i izvršni direktor Toyota Motor Europe Matt Harrison je odao priznanje svim trgovcima za njihova izvanredna postignuća, komentirajući: "Vi ste najbolji od najboljih! Vi ste uzor u nadmašivanju očekivanja kupaca, pružanju nezaboravnog korisničkog iskustva i brzom prilagođavanju poslovanja promjenjivim tržišnim uvjetima".

Didier Gambart, potpredsjednik za prodaju, marketing i korisničko iskustvo u Toyota Motor Europe također je komentirao postignuća najboljih trgovaca: "Nakon dvije godine virtualnog Ichibana zbog pandemije COVID-a, postoji još veća razina uzbuđenja što smo zajedno kao jedna obitelj! Bila nam je čast fizički proslaviti i nagraditi najbolje u Europi. Nagradom Ichiban proslavili smo otpornost i agilnost naših trgovaca u ovim turbulentnim vremenima, njihovu energiju da idu dalje i da pronalaze nove načine prilagodbe. Čestitam pobjednicima na trudu koji su uložili jer ovakav uspjeh ne dolazi lako".

Čestitamo timu Futura Auto na osvojenoj nagradi, a u njihovu izvrsnost možete se uvjeriti u centru na adresi Optujska ulica 169A, Varaždin ili na https://www.toyota.hr/retailers/futura-auto

Komentari