detalji

Glazbena škola najavljuje upise u predškolske programe i 1. razred osnovne glazbene škole

Objavljeno: 09.08.2022. 12:15

Zadnja izmjena: 09.08.2022. 12:17

Glazbena škola u Varaždinu najavljuje upise u predškolske programe i 1. razred osnovne glazbene škole za školsku godinu 2022./2023. jesenski upisni rok.

U Glazbenoj školi u Varaždinu na jesenskom upisnom roku upisujemo polaznike sljedećih predškolskih programa: Dječji zbor predškolskog uzrasta, Početnički solfeggio i Mala škola blok flaute.

Na jesenskom upisnom roku za upis u 1. razred osnovne glazbene škole u Glazbenoj školi u Varaždinu učenici će moći izabrati sljedeće instrumente: gitara, harmonika, rog, trombon, tuba, udaraljke, violončelo i viola.

Na jesenskom upisnom roku u 1. razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu u područnim odjelima:

  • U Područnom odjelu u Cestici, Dravska ulica 2 (u prostoru Osnovne škole Cestica) učenici mogu upisati temeljne predmete: klarinet, klavir, rog, truba, violina.
  • U Područnom odjelu u Lepoglavi, Hrvatskih pavlina 42 (u prostoru Osnovne škole Lepoglava) učenici mogu upisati temeljne predmete: harmonika, rog, trombon, tuba, udaraljke.
  • U Područnom odjelu u Varaždinskim Toplicama, Ulica grada Vukovara 1 (u prostoru Osnovne škole Varaždinske Toplice) učenici mogu upisati temeljne predmete: harmonika, tambure, truba.
  • U Područnom odjelu u Ivancu zbog popunjenosti upisnih kvota na ljetnom upisnom roku neće se održati jesenski upisni rok.

Prijave kandidata su moguće putem sustava pretprijava koje će biti otvorene od 11. srpnja 2022. do 22. kolovoza 2022., a bit će dostupne na mrežnoj stranici Škole – www.glazbena.hr

Prijemna audicija će se održati u četvrtak, 25. kolovoza 2022., a roditelji/skrbnici će biti kontaktirani u vezi dogovora točnog termina.

Objava rezultata će biti 26. kolovoza 2022. godine. Upis učenika će se održati u petak, 26. kolovoza 2022. godine.

Aktivno bavljenje glazbom obogaćuje i poboljšava sve razine čovjekovog postojanja – fizičku, emocionalnu, socijalnu i kognitivnu – a djetetu pomaže odrastanje u zrelu osobnost. Natječaji za upis učenika u osnovnu glazbenu školu i predškolske programe za šk.god. 2022./23. bit će objavljen na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Škole. Sve ostale informacije mogu se dobiti na telefon 042/200-940 od 8 do 13 sati, na mrežnoj stranici www.glazbena.hr ili mailom [email protected]

Komentari