donosimo detalje

Tražite kvalitetu i potpunu posvećenost pacijentu? I-Hill Dental Vam upravo to nudi

Objavljeno: 09.11.2022. 10:42

Zadnja izmjena: 09.11.2022. 10:42

Budući da u I-Hill Dental-u ističu jedan drugačiji, ekskluzivniji, individualniji i kvalitetniji pristup u dentalnoj medicini gdje digitalizacija osigurava nove mogućnosti i termin čeka pacijenta, a ne obrnuto, postavili smo 10 detaljnih pitanja doktorici Zrinki Šarc koja je otvorila privatnu zdravstvenu ustanovu u Ivancu. U ovom dijelu intervjua donosimo odgovore na prvih pet pitanja.

  • 1. Komentiranje otvaranja vlastitog intimnog 'boutique' prostora nakon 10-godišnjeg rada u privatnoj stomatološkoj poliklinici...

Osluškujući želje i potrebe svojih klijenata, iznjedrila sam misao o otvaranju intimnog „boutique“ prostora namijenjenog pružanju usluga iz domene dentalne i estetske medicine. Zajedno sa svojim suprugom doc.dr.sc. Renatom Šarc ideju sam pretočila u stvarnost u rujnu ove godine. Smatram da je za realizaciju kvalitetne poslovne ideje jedan od ključnih segmenata samo iskustvo u radu. Volim reći da je I-Hill Dental rezultat mog desetogodišnjeg rada, truda, strasti prema poslu i završenih edukacija.

  • 2. Što sve nudite svojim klijentima?

U I-Hill Dentalu vodimo se uvjerenjem da je spoj stručnjaka, visokog standarda usluga, najkvalitetnije opreme i ugodne atmosfere ključan kako bi svaki pacijent bio u potpunosti zadovoljan tretmanom. Kako bi klijenti doista dobili prvoklasnu i cjelovitu uslugu, opremili smo se samo vrhunskim uređajima i premium proizvodima na tržištu. Nudimo široku paletu usluga: od ugradnje dentalnih implantata, oralne kirurgije, izrade krunica, mostova i ljuskica, visokospecijalizirane usluge „smile makeover-a“, ortodoncije, estetskih ispuna, strojnog liječenja korijenskih kanala, pjeskarenja zubi, izbjeljivanja zubi, zubnog nakita, raznih udlaga, rtg dijagnostike pa do hijaluronskih filera usana te PRGF Endoret tehnologije u estetici lica.

  • 3. Po čemu se ističete?

Ističemo se po načelu jedan termin - jedan pacijent - jedan doktor. To podrazumijeva potpunu posvećenost samo jednom pacijentu po terminu te diskrecijskoj pauzi između pacijenata, za razliku od velikih ustanova gdje se pacijent često kroz terapiju nađe kod dva ili više doktora i gdje nailazite na gužve u čekaonicama. Diskrecijska pauza koja se veoma cijeni kod primjerice tretmana hijaluronskim filerima i kod usluge „smile makeover-a“, također je bitna i iz aspekta dezinfekcije i sterilizacije opreme i prostora. Nadalje, u I-Hill Dental-u pacijenti su u potpunosti informirani o cjelokupnom terapijskom postupku i svim troškovima, čime se osjećaju sigurno u rukama doktora. I-Hill Dental je privatna zdravstvena ustanova, stoga su cijene usluga nešto više od onih kod ugovornih stomatologa, ali se zato ovdje koristimo isključivo premium materijalima kao i najnovijim uređajima i tehnologijom trenutno dostupnim na tržištu dentalne medicine. Kvalitetu svakog odrađenog zahvata stavljamo ispred kvantitete pacijenata.

  • 4. Na što bi posebno stavili naglasak?

Poseban naglasak stavljamo na primjenu digitalne stomatologije, odnosno Trios 4 3Shape intraoralnog skenera. To je najnoviji skener tvrtke 3Shape, a ujedno i najbolji te najprecizniji uređaj za uzimanje digitalnih otisaka čeljusti, čime klasično otiskivanje pomoću otisnih masa odlazi u povijest. Značajno smanjuje broj posjeta i povećava komfor našim pacijentima. Skener omogućuje da se na licu mjesta izradom digitalnog 3D-scan-a i računalne vizualizacije čeljusti, u dogovoru sa pacijentom, odredi veličina, oblik i boja zubi koji će biti usklađeni s bojom očiju, kose i građom lica (smile design). To znači da pacijenti prije samog zahvata dobivaju točnu predodžbu kako će izgledati njihov novi osmijeh.

Valja spomenuti i PRGF Endoret tehnologiju koja je najnapredniji sustav na tržištu za dobivanje vlastite krvne plazme bogate faktorima rasta te ima široku primjenu kako u dentalnoj medicini (implantologija i oralna kirurgija) tako i u regenerativnoj medicini i estetici lica. U estetici lica radi se o najboljem tretmanu pomlađivanju krvnom plazmom sa dokazano najboljim rezultatima, zbog čega ga nazivaju tekućim zlatom.

  • 5. Broj subjekata koji posluju u djelatnosti stomatološke prakse je 428, što Vas čini drugačijima od ostalih, gdje se Vi nalazite obzirom na sliku tržišta?

Još jedna posebnost u I-Hill Dental-u koja nas definitivno čini drugačijima od velike većine ostalih subjekata, a ujedno i jedna od mojih najvrijednijih poslovnih dostignuća, su opsežna stručna edukacija i dugogodišnje praktično iskustvo iz područja dentalne implantologije. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završila sam Poslijediplomski specijalistički studij Dentalne implantologije, sudjelovala na nekolicini međunarodnih simpozija i radionica te iza sebe imam iskustvo od oko 800-tinjak uspješno ugrađenih dentalnih implantata pacijentima razne dobi, problema i estetskih zahtjeva. Kvalitetna implantologija u 21. stoljeću iziskuje trajnu edukaciju, detaljno poznavanje digitalnih metoda, visoki nivo stručnog znanja, potpunu predanost konkretnom slučaju i traženje najboljeg rješenja za pacijenta.

U drugom dijelu intervjua čekaju Vas odgovori na sljedećih pet detaljnih pitanja koja otkrivaju i veoma interesantnu viziju poslovanja i budućnosti I-Hill Dental-a.

  • 6. Kako komentirate otvaranje privatne zdravstvene ustanove tijekom pandemijskog razdoblja?
  • 7. Da li na Vaše poslovanje utječe trenutna gospodarska i ekonomska situacija (povećanje cijena materijala, da li teže dolazite do sirovina i materijala)?
  • 8. Kako komentirate dostupnosti usluge širem krugu ljudi danas obzirom na nekad i Vašu lokaciju u Ivancu?
  • 9. Čemu u usluzi koju nudite teže žene, a čemu muškarci?
  • 10. Koja je Vaša vizija poslovanja i budućnosti?

Komentari