optika erjavec

Idealan je trenutak da navratite u Optiku Erjavec i iskoristite popust od 40% na cijeli brand Oakley

Objavljeno: 12.08.2021. 08:26

Zadnja izmjena: 12.08.2021. 08:26

Bliži nam se sam vrhunac ljetnog vala, a vi niste spremili odgovarajuće naočale za sportske evente ?! Idealan je trenutak da navratite u Optiku Erjavec i iskoristite pakleni popust od 40% na cijeli brand Oakley!

  • FOTOKROMATSKE LEĆE čine vaše vožnje i bavljenje sportom lakšim i sigurnijim. Uz pomoć ovih leća dobivate jasan vid zajedno sa zaštitom od štetnih UV zraka. Bavljenjem sportom na različitim terenima (poljski putevi/šume/ceste/područja uz rijeku) dolazi do velikih promjena svjetlosti iz tamnog u svijetlo i obrnuto.
  • KLASIČNA LEĆA u jednoj boji ne može zadovoljiti ove potrebe za promjenom svjetlosnih uvjeta. Kod slabije izloženosti svjetlu budu prozirnije, a kod jače svjetlosti leća automatski tamni. I kod oblačnog vremena ova leća će potamniti točno onoliko koliko je korisniku potrebno.
  • POLARIZIRANE LEĆE imaju poseban filter koji blokira refleksije i vid čini jasnijim. Odličan su izbor za aktivnosti na otvorenom poput vožnje biciklom, čamcem, skijanje kao i pecanje zbog toga što pružaju visoku razinu UV zaštite na cijeloj leći, čak i na unutarnjoj strani leće.

*Mana - smanjuju vidljivost prikaza na mobilnim i GPS uređajima kao i na LCD i LED monitorima.

Kako bismo Vam približili inovacije u svijetu naočalnih leća, pripremili smo ovu promociju Oakleya u kojoj možete pronaći odlične modele za različite aktivnosti po atraktivnim cijenama. Ne propustite ovu priliku koja traje do 31. 8. u Optici Erjavec Varaždin! 

Komentari