sretni dobitnik je...

Igrali ste se s nama - i evo tko je osvojio 2x50% popusta za Školu brzog čitanja i mudrog učenja

Objavljeno: 14.12.2019. 09:12

Zadnja izmjena: 14.12.2019. 09:27

Vrijeme je darivanja, a tim je povodom Škola brzog čitanja i mudrog učenja, dobitnik ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos obrazovanju u regiji i nagrade za najbolje rezultate u obrazovanju, odlučila organizirati vrijedno darivanje.

Sretni dobitnik tako je mogao dobiti dva kupona od 50% popusta za program Škole brzog čitanja, i moramo reći da je interes čitatelja bio velik. Javilo se puno vas, tagali ste osobe s kojom biste podijelili kupon, a na kraju je lutrija odredila i ime sretne dobitnice: Martina Rožić Vukalović. Čestitamo! Za preuzimanje kupona Školi se možete javiti preko službene Facebook stranice.

Za vas koji niste osvojili nagradu, dobra je vijest da Škola brzog čitanja i mudrog učenja upisuje djecu i odrasle u zimske grupe te se možete prijavite za besplatnu informativnu radionicu. Sve dodatne informacije o samoj školi, besplatnoj radionici te upisima možete pronaći na internet stranici Škole brzog čitanja i mudrog učenja, na službenoj Facebook stranici, upitom na e-mail: [email protected] ili na broj telefona 091/676 3363.

Komentari