u sklopu TTS Sport

Imate problema sa zglobovima i mišićima? Pro Active Medi Centar nudi kvalitetnu alternativu

Objavljeno: 05.09.2019. 13:13

Zadnja izmjena: 05.09.2019. 13:15

Imate problema sa zglobovima i mišićima? Klasična fizikalna terapija vam ne pomaže ili jednostavno traje predugo? Pro Active Medi Centar u sklopu TTS Sport centra nudi puno kvalitetniju i bržu alternativu!

Izokinetika je budućnost u prevenciji ozljeda i oštećenja kao i u najučinkovitijem liječenju problema u radu mišića i zglobova!

Preporučljiva je prvenstveno osobama koje imaju bilo kakvih problema sa zglobovima, kao i onima koje imaju disbalans mišića trupa, dakle leđa i trbušnog zida. Posebno se preporučuje ukoliko je osoba imala operaciju, nakon koje se mišići najčešće opuste i atrofiraju ili u slučaju degenerativnih promjena na zglobovima.

HUMAC NORM – CYBEX kompjutorskom točnošću u aktivnom pokretu, velikom brzinom bilježi sv potrebne paramete. Matematičkom analizom testova se dobiva detaljan uvid u stanje funkcije zgloba te se nakon izokinetičke analize kreće s terapijom.

Na izokinetičkom aparatu pokret i otpor je optimiziran za trenutne mogućnosti pacijenta te ne može doći do oštećenja ili preopterećenja pod uvjetom da postupak vode stručno obučeni i iskusni medicinski stručnjaci. Dijagnostikom na Cybex uređaju osoba može saznati kakva je njezina snaga i balans mišićnih skupina s obzirom na dob, spol, tjelesnu aktivnost i težinu tijela. Pravovremenim dijagnostičkim testovima je moguće otkriti početne promjene u radu zglobova i mišića koje je nemoguće otkriti rendgenskim slikama, CT , MR ili UZ snimanjem.

Kineziterapeuti Pro Active Medi Centra osposobljeni su i licencirani za korištenje najmodernijeg izokinetičkog uređaja, jednog od rijetkih u Hrvatskoj, a terapija se provodi u suradnji s liječnikom, specijalistom.

Za sve informacije nazovite recepciju centra na borj 042 490 850!

Komentari