nove delicije

HOTEL TURIST Podiže ljestvicu izvrsnosti - isprobajte nova jela obogaćenog jelovnika

Na veliko zadovoljstvo hotela Turist u ponudu su stigla nova jela obogaćenog jelovnika a la carte restorana. Nastavljaju i dalje podizati ljestvicu prema izvrsnosti kojoj kontinuirano teže, a ta izvrsnost i kulinarska održiva prednost proizlazi iz kvalitete cjeloukupne ponude, a najviše na izboru kvalitetnih namirnica i sirovina.
Objavljeno: 26.11.2018. 08:00

Zadnja izmjena: 26.11.2018. 09:44

Na veliko zadovoljstvo hotela Turist u ponudu su stigla nova jela obogaćenog jelovnika a la carte restorana. Nastavljaju i dalje podizati ljestvicu prema izvrsnosti kojoj kontinuirano teže, a ta izvrsnost i kulinarska održiva prednost proizlazi iz kvalitete cjeloukupne ponude, a najviše na izboru kvalitetnih namirnica i sirovina.

Uz kreativni izraz mladih kuhara i pregršt svježih ideja, nadaju se kako su napravili iskorak i da novi jelovnik predstavlja pravo osvježenje koje će doprinjeti održavanju pozicije kao ”coolinarskog rasadnika kadrova i ideja” i lidera u Varaždinu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Također, ponosni su na činjenicu kako su meso i jaja iz njihove kuhinje porijeklom s hrvatskih farmi odnosno lokalnih uzgajivaća, a povrće i voće s hrvatskih OPG-ova.

Osvježen jelovnik sadrži autohtona i halal jela a ponukani današnjim zahtjevima posjetitelja, u jelovniku su istaknuti svi alergeni kao i posebno segmentirana jela za vegetarijance, jela bez glutena i jela bez laktoze.

Iz bogate ponude izdvajaju:

Toplo predjelo 

  • Prženi ravioli s guščjom jetrom i bučom

Glavno jelo 

  • Pileća prsa s marelicom i tratufima

Jelo sa roštilja 

  • Pečenice od fazana sa tartufima na pireu od buče

Desert

  • Kremaste okruglice od mente i limete na medenim ploškama s mljevenom pistacijom i voćem

Komentari