ne propustite

Istaknuti trener za poslovnu komunikaciju Ante Mihaljević u Varaždinu održava drugu u nizu besplatnih radionica

Objavljeno: 17.04.2023. 10:24

Zadnja izmjena: 17.04.2023. 10:24

Sa završetkom prve od radionica iz ciklusa DOBRA KOMUNIKACIJA JE POLA PROFITA započeli smo s pripremama za drugu radionicu u nizu: PRODAJNA KOMUNIKACIJA.

Poduzetnici koji žele ulagati u vlastiti profesionalni rast imaju priliku to učiniti potpuno besplatno i to u Varaždinu. Ova jedinstvena prilika za sve željne novih znanja rezultat je suradnje Razvojne agencije Sjever – DAN d.o.o (u okviru poduzetničke mreže BOND) i Ante Mihaljevića, renomiranog trenera za poslovnu komunikaciju specijaliziranog za  podučavanje verbalnog izražavanja u poslovnim situacijama.

Na radionici ćete moći naučiti kako unaprijediti svoje prodajne vještine i tehnike. Radionica će se fokusirati na otkrivanje bolnih točaka naših kupaca, identificiranje budžeta, razumijevanje procesa donošenja odluka i zatvaranje prodaje.

Naša interaktivna radionica pružit će jedinstvenu priliku za sudjelovanje u raspravama i radu na pojedinačnim prodajnim problemima s našim iskusnim trenerom, Antom Mihaljevićem. Imat ćete priliku naučiti i primijeniti najnovije prodajne tehnike i strategije te poboljšati svoje prodajne komunikacijske sposobnosti.

Ne propustite ovu priliku da podignete svoje vještine prodajne komunikacije na višu razinu! Registrirajte se sada kako biste osigurali svoje mjesto na radionici. Radujemo se što ćemo vas vidjeti tamo.

Radionica će se održati u prostorijama Tehnološkog parka Varaždin, Zagrebačka 89, 18. travnja s početkom u 17.15 sati. Ukoliko se već niste prijavili ranije to možete učiniti na jedan od sljedećih načina:

  • Putem linka: https://rb.gy/slc5h
  • Putem maila: [email protected]
  • Telefonskim pozivom na 042 213 700

Raspored preostalih radionica:

  • 18.4. Prodajna komunikacija
  • 25.4. Pristupi za pronalaženje novih klijenata
  • 3.5. Timski razgovori i konfrontacije

Ante Mihaljević je magistar engleskog i hrvatskog jezika te književnosti, uz što posjeduje i Oxfordov certifikat za podučavanje poslovnog engleskog jezika. Redovito surađuje s respektabilnim institucijama među kojima ističemo HUP, HGK, Bio Centar Koprivnica, a njegov je portfelj klijenata ispunjen imenima poput Jamnice, Jyska, Dekre, Pivca i brojnim drugima. Profesionalni život je posvetio podučavanju drugih, stavljajući naglasak na kvalitetno verbalno izražavanje u poslovnim situacijama, a posebno u prodaji. Govor mu je izvor zadovoljstva, prostor i sredstvo za razmišljanje, analiziranje i donošenje odluka. Ovo zadovoljstvo donosi na edukacije, prenoseći svojim klijentima znanje i vještine poslovnog komuniciranja kako bi ih vodio na putu transformacije njihovog komunikacijskog potencijala u stvarnu vrijednost.

Komentari