pogledajte

Jesenski makeover doma... Sofa ili kutna garnitura?

Objavljeno: 12.10.2022. 18:05

Zadnja izmjena: 12.10.2022. 19:20

Dolaskom jesenskih dana polako se okrećemo svom domu i pronalasku ideja kako ga urediti za dane pred nama.

Uz nekoliko ideja iz Westgate shopping Cityja sigurni smo da ćete u tren oka transformirati svoj dom. A dodatna pogodnost su odlični popusti koji vas čekaju upravo ovaj vikend u sklopu Home Shopping Weekenda.

Glavni komad namještaja pri uređenju dnevnog boravka svakako je sofa ili sjedeća garnitura. Pri tom odabiru nameće se pitanje koju verziju odabrati. Odabir prave sjedeće garniture ključ je za udobnost ali je također presudan faktor za cjelokupan izgled prostora. Odabir prilagodite veličini prostora.

Sofe, odnosno dvosjedi i trosjedi bolja su opcija za manje prostore jer su manjih dimenzija te samim time manje „guše“ prostor. Ako imate dnevni boravak manje površine svakako vodite brigu i o boji sofe, birajte jednobojne i svjetlije tonove.  

Za one sretnike koji raspolažu većim prostorom izbor je ipak nešto veći. Uskladite dvosjed i trosjed ili se pak odlučite za kutnu garnituru. Kutne garniture su idealna opcija za veća kućanstva jer pružaju više sjedećeg prostora ali i dodatne funkcije.  Obratite pažnju da li sjedeća garnitura ima opciju podizanja dijela naslona ili pak dijela za noge. Dodatne opcije poput ovih bit će vrlo korisne, osobito nakon dugog i napornog dana.

Bez obzira koja opcija sjedećeg namještaja više odgovara vašim potrebama, svakako razmislite treba li garnitura imati mogućnost razvlačenja u ležaj. Ova opcija će vam biti od velike koristi ako nemate dodatni ležaj za goste.

Naoružani savjetima, uputite se ovaj vikend na Home Shopping Weekend i pronađite svoj idealan komad namještaja na super popustu.

Home Shopping Weekend jedinstven je koncept Westgate Shopping Cityja. Home, interior cluster u sklopu trgovačkog centra Westgate Shopping City, u kojem su na jednom mjestu prisutne čak 23 trgovine za uređenje doma, a kao što su primjerice Era Concept Store, Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i brojni drugi, donosi ovaj vikend odlične popuste na namještaj i artikle za uređenje doma.

Komentari