intervju

Zdravko Čolić dolazi u Koprivnicu, donosimo kratak razgovor s pjevačem

Objavljeno: 08.04.2022. 18:24

Zadnja izmjena: 08.04.2022. 18:24

Zdravko Čolić svojoj vjernoj publici, baš na Dan žena, poklonio je ono najbolje od sebe, novu pjesmu - "Sto dukata". Mnogi su se složili kako je ovo najbolji poklon svim ženama koje ipak čine veći broj Čolićeve publike, a upravo one dočekat će ga na njegovim najavljenim koncertima 23.4.2022., Koprivnica (Školsko sportska dvorana Josip Samaržija – Bepo). Tim povodom donosimo kratak intervju s pjevačem.

  • Koncert u Koprivnici bit će ujedno vaš prvi koncert u tom gradu. Kako to da je tek sada došao na red? Što pripremate publici u Koprivnici i možete li nam otkriti s kojom pjesmom ćete otvoriti koncert?

- Ja mislim da sam nekad davno pjevao u Koprivnici, međutim u ovo novije vrijeme nisam. Zašto nisam ne znam, stjecajem okolnosti. Koncerti u Hrvatskoj su manje više uvijek bili u nekim velikim gradovima, ali ja se zaista rado odazovem. To je više pitanje za organizatore koncerata, nego na neku moju grešku. Radujem se ovom koncertu u Koprivnici i mislim da će biti jedna lijepa energija, pogotovo što nas nije bilo dugo i da će biti naše publike i iz drugih gradova. Što se tiče pjesme kojom ćemo otvoriti koncert mislim da će to biti pjesma koji je ovo grad, koje je ovo mjesto, a mi ju zovemo Mjerkam te mjerkam. 

  • Svakim koncertom publici ispunite želju da pjeva s vama u glas. Da li vi imate neku neostvarenu želju i koja bi to bila?

- Ne postoji čovjek na svijetu koji nema neku želju. Mislim da je to univerzalno ljudsko pitanje. Postoje neostvarene želje kod svakog i u poslovnom smislu i privatnom. Sve je to vezano za život, sve je to u Božjim rukama ali mogu reći da imam više neostvarenih želja. Ne mogu u ovom trenutku precizirati. 

  • U svojoj karijeri postigli ste sve što jedan glazbenik može samo sanjati. Da li je Zdravko Čolić zadovoljan svojom karijerom, sada i kada se malo osvrne preko ramena?

- Naravno, kad gledam preko ramena i kad se osvrnem tu je jedan dugi niz godina. Mogu biti zadovoljan svojom karijerom. Možda mi je nedostajao kakav europski, svjetski hit u mojoj karijeri pa da je možda bio na engleskom ili nekom drugom jeziku. Ali što se tiče karijere jako sam zadovoljan jer jako je teško biti u ovom poslu i održati se toliki niz godina tako da je to veliko zadovoljstvo i zahvalnost publici koja te pratila to vrijeme i trpila to cijelo vrijeme. I baš zato si i ubuduće odgovoran svojoj publici.

Svoje ulaznice potražite preko sustava Eventim, a dodatno za koncert u Koprivnici i na ovim prodajnim mjestima:

  • BP Petrol
  • Mjenjačnica Exchange
  • Tisak Media
  • Caffe Bar Stefano, Koprivnica
  • Domino Bar, Palovec

Komentari