bubble waffle

Kristina i njezin zaručnik oduševljeni su hit slasticom na Španciru - dijelimo još

Objavljeno: 28.08.2019. 09:31

Zadnja izmjena: 28.08.2019. 12:15

Ako ste se ovih dana pitali zašto je gužva oko Pop Ice-a na Korzu, to je zato što ljudi čekaju na svoj Bubble Waffle - hit slasticu koju Varaždinci i svi njihovi gosti imaju ekskluzivnu priliku kušati na Špancirfestu.

Kristina je ovom slasticom odlučila počastiti svojega zaručnika, a mi dijelimo još dva Bubble Wafflea. Sve što je i ovak put potrebno, jest podijeliti ovu ovu objavu na vlastitom Facebook profilu, a nama u komentar napisati koga bi sa sobom povela/o na "Bubble Waffle", i zašto....

Iz Londona ravno u Varaždin

"Bubble Waffle" je slastica nastala u Hong Kongu, koja se preko Londona proširila Europom, a u Hrvatskoj se po prvi puti u njoj uživa na Špancirfestu! Riječ je o slastici od posebne vrste tijesta koja može biti punjena voćnim, čokoladnim ili sladoledom od vanilije, premda su mogućnost zapravo bezgranične, a vašem konkretnom izboru ni tu neće biti kraj. Naime, nakon što ste odabrali voće, čokoladu ili vaniliju - sami ćete izabrati i dodatke za koje želite da se nađu na vašem Bubble Wafflu. To mogu biti čokoladice Oreo, Mars ili Snickers, ili pak voće, a na koncu - sami izabirete i preljev koji će biti šećer na kraju vaše kombinacije okusa "Bubble Wafflea".

 

Komentari