humanitarna akcija

Kupnjom na placu 23.travnja pomognite izbjeglicama iz Ukrajine

Objavljeno: 14.04.2022. 13:14

Zadnja izmjena: 14.04.2022. 13:14

Varaždinska Gradska tržnica i Građanska inicijativa 'Kad se male ruke slože' za subotu 23. travnja najavljuju veliku humanitarnu akciju čiji je prihod namijenjen kupnji namirnica i drugih životnih potrepština djeci i odraslima izbjeglima iz Ukrajine koji su smješteni u Varaždinu i okolici.

Voće, povrće, cvijeće i druge namirnice s placa donirali su varaždinski OPG-ovi, zakupnici Gradske tržnice. Prodaja doniranih proizvoda bit će organizirana na štandovima na ulazu u Gradsku tržnicu, u subotu, 23. travnja u vremenu od 7 do 12 sati. Sav prihod od prodaje potrošit će se za kupnju potrepština za ljude izbjegle iz Ukrajine. Na području Varaždina i okolice nalazi se više od 150 osoba, od čega je šezdesetoro djece.

Potrebe za hranom i higijenskim potrepštinama su velike te je svaka pomoć dobrodošla, stoga se pozivaju svi koji to žele da svoju kupnju 23.04. obave na štandovima na ulazu u tržnicu označenima plakatom HUMANITARNA PRODAJA ZA POMOĆ IZBJEGLICAMA IZ UKRAJINE. Organizatori zahvaljuju svim zakupnicima na donaciji proizvoda te svim građanima na humanitarnoj kupnji.

Komentari