dm poziva posjetitelje Špancirfesta

Kupovinom u varaždinskom dm-u podržite donaciju Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Varaždin

Objavljeno: 23.08.2019. 14:32

Zadnja izmjena: 23.08.2019. 14:40

U subotu, 24. kolovoza za vrijeme festivala Špancirfest u dm-ovoj prodavaonici u Varaždinu (Ulica Ankice Opolski 1) od 10 do 12 sati glumac Jan Kerekeš preuzet će ulogu dm-ovog prodavača i radom na dm-ovoj blagajni podržati donaciju Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Varaždin. Novac koji tijekom rada u dm-u poznati Varaždinac zaradi, dm će donirati Općoj bolnici Varaždin za kupovinu infuzijske pumpe koja će malenim pacijentima varaždinske bolnice olakšati i ubrzati liječenje.

dm poziva sve Varaždince i Varaždinke te njihove goste, posjetitelje festivala Špancirfest da ove subote posjete dm prodavaonicu i obave kupovinu u razdoblju od 10 do 12 sati jer će time dati svoj vrijedni doprinos, kako bi djeca u varaždinskoj bolnici dobila što bolju njegu.

U naše društveno odgovorne aktivnosti pokušavamo što više uključiti i kupce kako bi, osim financijske podrške, zajednici doprinijeli i podizanjem svijesti građana o problemima u njihovim lokalnim zajednicama te kako bismo ih potaknuli na razvijanje zdravih životnih navika i donošenje dobrih odluka. Društvena odgovornost način je na koji dm posluje u svakoj zajednici gdje je prisutan i uvijek se trudimo odgovoriti na stvarne potrebe zajednice te doprinijeti stvaranju bolje budućnosti za naše sugrađane, ali i generacije koje slijede“, naglašava Dijana Košić, područna menadžerica u dm-u.

Društvena odgovornost utkana je u sve segmente poslovanja dm-a i očituje se u sloganu „Tu sam čovjek“, u skladu s kojim dm u centar svog poslovanja uvijek stavlja čovjeka. Mnogobrojnim društveno odgovornim projektima dm nastoji osnažiti zajednicu u kojoj posluje, doprinijeti njenom boljitku te zdravlju i kvaliteti života građana. dm-ova donacija Općoj Varaždinskoj bolnici usmjerena je na najmlađe članove društva kojima, u suradnji sa svojim kupcima, dm želi omogućiti liječenje uz koje će što manje vremena provesti u bolnici, a što više vremena sa svojim obiteljima i prijateljima.

Komentari