Dječja škola sporta TTS Sport LUMEN okuplja djevojčice i dječake od 4 do 8 godina, a vode ju vrhunski i iskusni treneri, profesori kineziologije s višegodišnjim iskustvom rada s djecom.

Sigurno ne želite da vaš mališan svoje vrijeme i zdravlje troši sjedeći ispred malog ekrana kad se može kroz sport, na najkvalitetniji način, razvijati u zdravu mladu osobu. Iz tog razloga Dječja škola sporta LUMEN organizira dva treninga tjedno, utorkom i četvrtkom u poslijepodnevnim satima, u kojima djeca podijeljena u male grupe prema godištu kroz igru prolaze osnove više od desetak različitih sportova.

Sport, dokazano pomaže djeci u razvijanju motoričkih sposobnosti, snalažljivosti, steku nova prijateljstva, zabave se, uče timskom radu i fair - playu.

Maknite mališane od ekrana

Treninzi Dječje škole sporta TTS Sport LUMEN održavaju se na prostoru TTS Sport centra u Varaždinu u natkrivenoj dvorani od dvije tisuće kvadratnih metara, a kako bi se mališanima trening učinio još zabavnijim i više kao igra, a manje kao učenje, treneri LUMENa koriste više od sto raznih rekvizita, lopti, poligona i drugih pomagala. Program Dječje škole sporta LUMEN verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.

Osim dvoranskih sportova, mali LUMENi također uče i plivati, a organiziraju se i druženja s roditeljima, izleti, piknici i ljetni kampovi. Cijena mjesečne članarine u Dječjoj školi sporta Lumen iznosi 150 kuna.

Sad je pravi trenutak za upis vaših mališana, a za sve dodatne informacije možete se obratiti djelatnicima na recepciji TTS Sport centra ili na broj telefona 042/ 490 850.

Komentari

01.08.2019. 08:40h Zadnja izmjena: 01.08.2019. 08:40