ne propustite!

Mame, trudnice i roditelji… Dani beba, djece i trudnica stižu u Westgate!

Objavljeno: 27.03.2023. 10:12

Zadnja izmjena: 27.03.2023. 10:16

Imamo odličnu vijest za sve roditelje: Dani beba, djece i trudnica otvaraju svoja vrata u Westgateu!

Od 31. ožujka do 2. travnjaposjetite najveći sajam za bebe i djecu na ovim prostorima.

Za vrijeme sajma izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći ćete kupovati i po posebnim cijenama.

Dani beba, djece i trudnica odlična su prilika za roditelje i one koji će to tek postati da na jednom mjestu saznaju novitete, ali i iz prve ruke pogledaju nove proizvode, prikupe korisne savjete prodajnog osoblja te ostvare nadasve atraktivne popuste. 

Pri odabiru dječje opreme roditelji se susreću s različitim dvojbama i pitanjima a jedno od vječnih pitanja je i kakva kolica odabrati. Dječja kolica must have su oprema za bebe i djecu, ali odabir odgovarajućih kolica može predstavljati pravi izazov, osobito roditeljima koji se prvi puta susreću s time. 3-u-1 kolica, 2-u-1 kolica, kišobran kolica, kolica s većim ili manjim kotačima, električna kolica? Kako biste saznali na što trebate obratiti pažnju i kako pronaći idealna kolica, savjete potražite upravo na Danima beba, djece i trudnica u Westgateu.

Bilo da ste u potrazi za novim kolicima, nosiljkama ili odjećom za najmlađe članove obitelji, sigurni smo da ćete na Danima beba, djece i trudnica pronaći baš sve.

Osim posjete Danima beba, djece i trudnica, u Westgateu možete provesti ugodan dan u shoppingu a za odmor od shoppinga i razgledavanja posjetite izložbu u galeriji kvART ili pak jedan od brojnih kafića ili restorana.

Sveinformacije o Danima beba, djece i trudnica pronađite na službenoj web i Facebook stranici:

www.danibeba.comwww.facebook.com/Dani.beba

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje i one koji će to uskoro postati.

Vidimo se u Westgateu!

Komentari