Maraschino Bar spreman za novogodišnje ludilo!

Objavljeno: 28.12.2015. 15:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Foto: TTS Sport Centar

Već pet godina tradicionalno i legendarno najveće dnevno/noćno zalijevanje stare godine u Varaždinu dogodit će se u četvrtak 31.12. od 10 – „X sati“ uz slobodan ulaz u Maraschino Bar, TTS Sport Centra...

Već isprobana i dokazana proslava Stare&Nove s najvećim brojem posjetitelja u Varaždinu dogodit će se jubilarnu petu godinu zaredom u četvrtak 31.12. od 10.00 sati uz odličan glazbeni program.

Od samog početka pa do kraja uz vas će biti DJ PUCKO, legenda hrvatskih fešta, autor nekoliko stotina remikseva i zasigurno jedan od najboljih party DJ-a u Hrvatskoj.

Uz DJ pucka u dnevnom dijelu programa do 19.00 sati zabavljati će vas „Live Acoustic Band TRNJE“, odličan i dokazan bend s više od 300 nastupa.

Ali to nije sve! Za noćni dio programa uz DJ PUCKA pobrinuti će se dobro poznat band „TS Španciri“, bend koji već 5 godina zabavlja posjetitelje Maraschino bara na novogodišnjim feštama.

Cijeli program odvijat će se u prostoru Maraschino Baru 160m2, pergoli 65m2 i posebnom grijanom šatoru veličine 200m2 koji će biti spojen na sam Maraschino Bar pa će posjetitelji imati na raspolaganju više od 500m2 sa čak tri šanka.

Uz raznolik izbor pića i ove godine u ponudi će biti i plate raznih veličina i cijena koje će samo za vas pripremati poznati prerađivač mesa „ELTOM“ - Tomašković“.

Dobru volju i neumjerenost obavezno ponesite sa sobom i budite dio najvećeg novogodišnjeg partija u gradu Varaždinu.

Ulaz je besplatan za sve programe.

Maraschino Bar Varaždin – 100% Čista pozitiva!

Komentari