kina diljem hrvatske

Marginalci imaju više od 45 tisuća gledatelja u kinima

Objavljeno: 16.12.2022. 11:50

Zadnja izmjena: 16.12.2022. 11:50

Film "Marginalci" u režiji Ljubomira Kerekeša u kinima je diljem Hrvatske dosad vidjelo više od 45.000 gledatelja. Dvorane ispunjene smijehom do posljednje minute filma potvrda su zainteresiranosti publike za domaćom hrvatskom komedijom.

Film je premijerno prikazan 24. listopada u CineStar kinu u Lumini Centru u Varaždinu i 25. listopada u CineStar Arena Centru u Zagrebu. Od prvog dana prikazivanja, dvorane su ispunjene smijehom, a velik broj projekcija unaprijed je rasprodan. Karta više traži se i za turneju "Marginalci osvajaju Hrvatsku" gdje se glumci iz filma prije projekcije druže s publikom.

U Duplicato distribuciji u kinima diljem Lijepe Naše, "Marginalci" su se počeli prikazivati 27. listopada, a film je do sada pogledalo više od 45.000 gledatelja. Film "Marginalci" dugometražni je film u režiji Ljubomira Kerekeša, koji će vas nasmijati do suza. A možda se i popišate od smijeha. Ne brinite, sjedala odlično upijaju – poručuju iz Kerekesh Teatra.

"Marginalci" su nominirani i za najveću medijsku nagradu u zemlju, Zlatni Studio, u kategoriji Film za nagradu Najbolji film godine. Odluku o najboljem filmu godine donosi publika jer upravo glasovi publike odlučit će tko je dobitnik nagrade. Glasovanje se odvija u dva kruga, a za Marginalce možete glasovati već danas klikom na link.

U kinima nisu zauvijek, stoga brzo u obližnje kino po dozu smijeha i odlične zabave! Marginalce još možete pogledati svaki dan u CineStar kinima u Varaždinu i Zagrebu te još ovaj vikend u Kinu Ivanec i Kinu Slatina.

Komentari