sponzorirano

Marijana Batinić na otvorenju jedinstvenog i ekskluzivnog salona za njegu kose, noktiju i šminkanje - STUDIO M

Objavljeno: 11.11.2016. 18:00

Mnogim Varaždinkama i Varaždincima već dobro poznati frizerski salon STUDIO M proširio je ponudu usluga i zasjao u novom ruhu i u novom prostoru, u Optujskoj 25. Novi STUDIO M otvorila je Marijana Batinić u ponedjeljak 31. listopada uz interesantan i bogati program i izvrsne specijalitete varaždinskih kuhara i slastičara.

Prije gotovo 10 godina vlasnica salona Melita Ivšić odlučila se okušati u samostalnim vodama, te od tada salon radi i raste pod imenom STUDIO M. Salon već dugi niz godina radi isključivo s njemačkim brendom Schwarzkopf Professional koji im pruža veliku podršku, ali i inspiraciju i motivaciju za rad i stalno usavršavanje. Osim edukacija, omogućuju im i da frizerske usluge salona STUDIO M uvijek budu u skladu s aktualnim modnim trendovima.

Pohađanjem Ask Akademije Schwarzkopf Professional u Zagrebu frizerke salona STUDIO M stekle su vrlo bogato iskustvo i dodatno usavršile znanje o najboljim praksama u njezi kose. Od frizerskih usluga izdvaja se bojenje kose prirodnim bojama bez amonijaka, ponuda tretmana za obnovu strukture kose, tretmana obogaćenih uljem argana, marule, indijske smokve ili ružinim uljem koji su odlična baza za vrhunsku masažu vlasišta. Za potpuno opuštajuće iskustvo STUDIO M ima i nove udobne masažne praonice, koje će vas opuštati dok ste prepušteni stručnim rukama frizerki. U želji za proširenjem u salonu je uvedena i usluga njege i oblikovanja noktiju.

Kako bi svojim klijenticama nastavili pružati samo najbolje usluge i proizvode, tako i nove ponuda uključuje pažljivo birane brendove s kojima će raditi, pa je STUDIO M prvi salon u Varaždinu koji radi sa svjetski poznatim brendom OPI. Za pružanje usluge manikure, trajnog laka i gela zadužena je nova djelatnica Petra koja je zahvaljujući pohađanju edukacija brenda OPI vrlo dobro upoznata s proizvodima i najnovijim tehnikama izrade. Osim noktiju, STUDIO M nudi još jednu novu uslugu - profesionalno šminkanje dekorativnom kozmetikom M.A.C.. Melita Ivšić prošle je godine odlučila ući i u svijet profesionalne šminke, te završila edukaciju kod Marije Butković koja joj je otkrila sve tajne profesionalnog make-upa.

Uz sve novitete u ponudi, STUDIO M ponosi se i vrlo pažljivo uređenim interijerom inspiriranim vodećim trendovima u svijetu ljepote kako bi pružio udobnu i opuštajuću atmosferu svojim korisnicima. STUDIO M trenutno zapošljava četiri stručnjaka i jednog praktikanta. Novost je i duže radno vrijeme koje će usrećiti sve dosadašnje i buduće korisnike – svakim radnim danom od 8 ujutro do 8 navečer, te subotom od 8 ujutro do 6 popodne. STUDIO M je novim uslugama i novim prostorom postao ekskluzivni i jedinstveni salon, ali i najveći salon za njegu kose, noktiju i šminkanje u Varaždinu i regiji. STUDIO M nudi i profesionalne proizvode za njegu kose za kućnu upotrebu, za sve one koji požele svakodnevno koristiti vrhunski brend Schwarzkopf Professional dostupan isključivo u salonima.

Stara adresa: Kačićeva 4

Nova adresa: Optujska 25

Radno vrijeme: pon-pet 08:00-20:00, sub 08:00-18:00

Web: www.studio-m.hr

Facebook: Frizerski salon Studio M

Mail: [email protected]

Telefon: 042 213 488

Komentari