lokalni izbori 2017.

[PROMO] Matija Posavec: Štromar i ja ćemo kao župani i dalje razvijati naš Sjever

Objavljeno: 01.06.2017. 14:59

Zadnja izmjena: 01.06.2017. 15:06

Sjever je lokomotiva razvoja Hrvatske, poručili su Predrag Štromar, župan Varaždinske županije, i Matija Posavec, župan Međimurske županije, prilikom otvaranje rotora kod Preloga i Svetog Đurđa.

Projekt u vrijednosti više od dva milijuna kuna realiziran je u suradnji Centra za vozila Hrvatske, Županijske uprave za ceste Varaždinske županije, Županijske uprave za ceste Međimurske županije, Policijske uprave Varaždinske, Policijske uprave Međimurske, te Savjeta za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije.

- Ovo je samo jedna u nizu dobrih suradnji Varaždinske i Međimurske županije te ćemo u narednom razdoblju i dalje intenzivno raditi zajedničkim snagama kolega Štromar i ja kao župani. Ulaganje u preventivu i ulaganje u sigurnost je nešto što nema cijenu ni alternativu. Ako smo izgradnjom ovog rotora spriječili i jednu prometnu nesreću, onda smo napravili jako puno – rekao je župan Međimurske županije Matija Posavec te dodao kako treba ulagati u prometnu infrastrukturu jer upravo to diže standard jedne regije.

-Imamo još puno posla, ali mi na Sjeveru smo lokomotiva razvoja cijele Hrvatske i vjerujem da ovaj primjer zajedničke realizacije jednog projekta treba preslikati i na druge dijelove Republike Hrvatske, jer samo takvim zajedništvom, jednim duhom tolerancije i otvorenim društvom možemo rješavati probleme koji su pred Hrvatskom – rekao je Štromar te dodao da ne treba zatvarati oči pred problemima već ih rješavati tolerancijom i dogovorom.

Komentari