urbanovo

Međimurski vinari otvaraju vrata svojih podruma

Objavljeno: 19.05.2022. 12:48

Zadnja izmjena: 19.05.2022. 12:48

Poznata eno-gastronomska manifestacija Urbanovo, započela je proteklog vikenda Festivalom pušipela koji je opravdao sva očekivanja. Festivalom je tijekom vikenda prošlo mnoštvo posjetitelja koji su uživali u sjajnoj atmosferi i izvrsnim vinima.

Pred nama je još jedan bogati vinski vikend – vikend Otvorenih podruma 20. i 21. svibnja. Prava je to prilika za još jedan hedonistički posjet Međimurskoj vinskoj cesti i prepuštanju užicima iz ponude međimurskih vinarskih obitelji.

Osim što će vas vinari zadiviti svojim vinima, oduševit će vas i predivna netaknuta priroda i predivan pogled na ono što je ukras gornjeg Međimurja, a to su bogati, pitomi i zeleni brežuljci na čijim se padinama uzgajaju najbolja vina u regiji. Uz vina, očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, a za dobru zabavu pobrinut će se DJ-i, tamburaši i zabavljači.

Vrata svojih podruma ove godine otvaraju: Vinogradarstvo – podrumarstvo Cmrečnjak, Vina DK – Dvanajščak Kozol, Izletište „Vinska Kuća Hažić“, Vina Horvat, Vino Kerman, Vinarija Kocijan, Vinska kuća Kossi, Vina Kunčić, Vina Medenjak, Munđarov Breg, Vinarija Novak, Podrum Štrigova, Preiner Vina, Solum Vinarija, Vinarija Štampar te Vina Vuković.

Detaljni program Otvorenih podruma možete pronaći na www.urbanovo.hr

Komentari