ne propustite

Međimurski vinari otvaraju vrata svojih podruma

Objavljeno: 18.05.2023. 14:15

Zadnja izmjena: 18.05.2023. 14:19

Poznata eno-gastronomska manifestacija Urbanovo, započela je proteklog vikenda Festivalom pušipela koji je opravdao sva očekivanja. Festivalom je tijekom vikenda prošlo mnoštvo posjetitelja koji su uživali u sjajnoj atmosferi i izvrsnim vinima.

Pred nama je još jedan bogati vinski vikend - vikend Otvorenih podruma 19. i 20. svibnja. Prava je to prilika za još jedan hedonistički posjet Međimurskoj vinskoj cesti i prepuštanju užicima iz ponude međimurskih vinarskih obitelji.

Osim što će vas vinari zadiviti svojim vinima, oduševit će vas i predivna netaknuta priroda i predivan pogled na ono što je ukras gornjeg Međimurja, a to su bogati, pitomi i zeleni brežuljci na čijim se padinama uzgajaju najbolja vina u regiji. Uz vina, očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, a za dobru zabavu pobrinut će se DJ-i, tamburaši i zabavljači.

Vrata svojih podruma ove godine otvaraju sljedeće vinarije: Cmrečnjak, Dvanajščak Kozol, Hažić, Horvat, Kerman, Kocijan, Kojter, Kossi, Kunčić, Medenjak, Munđarov Breg, Novak, Podrum Štrigova, Preiner, Štampar.

Detaljni program Otvorenih podruma možete pronaći na www.urbanovo.hr

Komentari