dođite!

Mega fešta sprema se u Nedeljancu povodom 10. godišnjice pečenjarnice Ris

Objavljeno: 07.10.2021. 08:37

Zadnja izmjena: 07.10.2021. 08:37

U mega šatoru u Nedeljancu ovog se vikenda sprema velika fešta i to povodom 10. godišnjice pečenjarinice Ris.

U subotu ujutro sve započinje spremanjem čak 550 kg sarme, a fešta se nastavlja uz dva odlična koncerta. Istog dana u goste dolazi jedan od najpopularnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj - Gazde, dok će u nedjelju sve posjetitelje zabavljati grupa Pirati!

Kako poručuju iz organizacije, ulaznica za koncerte iznosi 30 kuna, a svi posjetitelji moraju sa sobom imati i covid potvrde ili mogu napraviti test u sklopu šatora za 30 kuna. 

O ugostiteljstvu Ris

Ugostiteljstvo Ris nalazimo na dvije lokacije u Nedeljancu. Restoran u Varaždinskoj ulici na ulasku u Nedeljanec u smjeru Ivanca te novo izgrađeni seoski turizam koji je smješten u Livadskoj ulici. U pečenjari se mogu naručiti različite vrste jela, mesni specijaliteti, riblji specijaliteti te pizze. Svakodnevno su dostupni i ukusni gableci po povoljnim cijenama. Ono čime se pečenjara posebno ponosi jest tvornica ćevapa odnosno vlastita prerada mesa pod nazivom VARAŽDINSKI ZUG. Varaždinski zug proizvodi različite mesne delicije od svježeg mesa rađene po posebnoj Leskovačkoj recepturi koju je Miroslav Ris prvi dobio u Varaždinskoj županiji.

 

Komentari