ulaganje u ikt

NABA TECHNOLOGY Poduzeću iz Varaždinskih Toplica odoboreno preko 750 tisuća kuna iz EU fondova

Objavljeno: 29.09.2020. 08:35

Zadnja izmjena: 29.09.2020. 08:40

U okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., poduzeće NABA Technology d.o.o. iz Varaždinskih Toplica prijavila je na javni poziv Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – inačica 2 projekt pod nazivom „Povećanje konkurentnosti poduzeća NABA Technology ulaganjem u IKT“.

Ukupna vrijednost projekta je 1.368.772,50 HRK, a odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 756.012,60 HRK. U sklopu projekta ishođena su sredstva za ERP sustav te računalnu opremu, kao što su računala, prijenosna računala, programski alati za obradu podataka, fotokopirni strojevi u boji, monitori, tableti, pojačivači mreže, neprekidno napajanje i slično.

U suradnji s consulting timom Fine'sa Consultings d.o.o., uspješno je pripremljen i proveden projekt unutar planiranog proračuna projekta i terminskog plana provedbe.

NABA Technology d.o.o. je poduzeće specijalizirano za proizvodnju i preradu metala suvremenim CNC tehnologijama za razne grane industrije uključujući avioindustriju, agrikulturu, autoindustriju, željezničku industriju, konstrukcije, opću proizvodnju, medicinu, morsku industriju, rudarstvo, građevinu i dr.

Naše mogućnosti visoko performansnog CNC glodanja i CNC tokarenja su idealne za proizvodnju specijaliziranih dijelova, što nam omogućuje isporuku kvalitetnih proizvoda brzo, efikasno i ono što je najbitnije- financijski isplativo.

www.nabatech.eu

[email protected]

Komentari