NAGRADNA IGRA: Dobitnici ulaznica za film "Narodni heroj Ljiljan Vidić" su...

Objavljeno: 30.12.2015. 20:30

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Foto: Cinestar

Film "Narodni heroj Ljiljan Vidić" je prva partizanska komedija u povijesti hrvatske kinematografije. Saznajte pravu istinu o Drugom svjetskom ratu, NOB i NDH, sada napokon i na filmskom platnu...

eVaraždin i Cinestar ovog puta su nagradili troje dobitnika s dvije ulaznice za film.

Dobitnici su odabrani nasumičnim odabirom putem random.org stranice. 

Ulaznice se mogu iskoristiti od 31.12.2015. do 6.1.2016. u Cinestaru Varaždin (Lumini Centar). Potrebno je javiti se na blagajni Cinestara te predočiti osobni dokument, a dobitnici mjesta mogu unaprijed rezervirati.

Čestitamo dobitnicima i želimo im odličan provod uz ovu komediju! 

Sretni dobitnici su: 

Maja Mlakar

Nikolina Bosilj

Dominik Matučec

O FILMU:

REDATELJ: Ivan-Goran Vitez

ŽANR: komedija

ULOGE: Kristijan Jaić, Dražen Kühn, Živko Anočić, Stojan Matavulj, Stjepan Perić, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović, Ivan Đuričić, Dragan Despot, Dražen Čuček

TRAJANJE FILMA: 110 minuta

POČETAK PRIKAZIVANJA: 31.12.2015.

Pogledajte trailer: 

SADRŽAJ FILMA:

Narodni heroj Ljiljan Vidić prati četu partizana koja se, predvođena mladim pjesnikom, natječe na endehazijskom talent showu "Čimbenik X": pobjednik osvaja nastup na Poglavnikovom domjenku te samim time i priliku da uz pjesmu, ples i pucnjeve okonča rat.

Saznajte tko je pobijedio u Drugom svjetskom ratu, a tko u prvom hrvatskom talent showu; kako su u 40-ima izgledali šoping centri, a kako razgovori za posao; koji je automobil Hitler poklonio Paveliću i kakve je mudre misli Tito zapisao u svojem nikad objavljenom priručniku za samopomoć.

U redovima partizana bore se glumci Kristijan Jaić, Stjepan Perić, Stojan Matavulj, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović i Ivan Đuričić. U ulozi Josipa Broza Tita nastupa Dragan Despot, dok Sile Osovine predstavljaju Dražen Čuček kao Ante Pavelić i Dražen Kühn kao Adolf Hitler.

Komentari