Sponzorirani članak

Najbolja zabava pred povratak u školske klupe u Lumini shopping centru

Objavljeno: 26.08.2016. 15:27

Zadnja izmjena: 26.08.2016. 15:27

Povratak u školske klupe sve je bliži, a prije novih obaveza, za vikend 3. i 4. rujna, Lumini je za sve školarce pripremio pregršt dobre zabave. One najmlađe oba dana nakon 16:00 sati razveselit će mađioničar i balon majstor, kao i šminkerica Mirela Magdić koja će im besplatno oslikavati lica.  

A osim što kupci mogu koristiti super popuste, ujedno mogu i provjeriti jesu li sretne ruke. Svi s računima od najmanje 200 kuna mogu od 16 sati zavrtjeti kolo sreće. Nagrađuju Twister igraonica, dm, adidas, Benetton, Sport Vision, T-Com, Ciciban, Denis, Farmacia i Tom Tailor.

Kako je početak školske godine uvijek vezan i uz pojačani promet kod škola, te brigu roditelja o sigurnosti djece, Lumini se pobrinuo organizirati edukativne radionice o toj temi. Bez sumnje će i mali i veliki sa znatiželjom razgledati MUP-ova službena vozila koje će predstaviti njihovi djelatnici.

Tu je i posebna savjetovaonica za djecu predškolske i rane školske dobi na kojoj će u subotu i nedjelju od 16:00 do 18:30 psihologinja izv. prof.dr.sc. Violeta Hainš i odgojiteljica Mirjana Sekol savjetovati roditelje kako se najbolje pripremiti za polazak vaše djece u školu i vrtić.

Tijekom cijelog vikenda i Twister igraonica organizira bogat zabavni program za najmlađe posjetitelje uz 1 + 1 sat gratis igranja i razne radionice, nagradne igre i natjecanja.

No, to nije sve jer Lumini nije zaboravio niti obožavatelje Pokemon GO igrice koji imaju jedinstvenu priliku „uloviti“ prave Pokemone upravo u Lumini centru. Lure Pokemon party starta oba dana od 16 sati kada svi mogu pronaći Pokemone u Lumini centru, fotkati ih te objaviti na službenoj Lumini Facebook stranici i check in-ati se u svom omiljenom shopping centru. Najbolje Pokeslike Lumini centar će i nagraditi.

Zato ne propustite ovaj poseban zabavno edukativni vikend u vodećem regionalnom shopping centru za cijelu obitelj i spremno zaplovite u nove školske pobjede.

Komentari