kvalitetni i ukusni obroci

Najbolji gablec i slatke delicije u Varaždinu su u Hotelu Turist

Objavljeno: 06.10.2017. 14:44

Zadnja izmjena: 06.10.2017. 14:48

Ako ste u potrazi za najboljim gablecom/ručkom u Varaždinu, Hotel Turist je pravo mjesto za vas! Svakog radnog dana u restoranu nude se kvalitetni, ukusni i povoljni topli obroci, a od sada i dodatan vegetarijanski menu. 

Uz narudžbu gableca sva pića iz karte pića su snižena čak za 40%. Popust vrijedi samo za vrijeme trajanja toplih obroka (gableca) od ponedjeljka do petka u vremenu od 11:00 do 14:00 sati. Vratina sa žara, pole ,salata, kruh - 27 kn, pureći popečak sa žara, zeleni rižoto, salata, kruh – 27 kn, pureći ražnjići s povrćem, pomfrit, kupus salata, kruh -  27 kn,  pečeni pileći batak/zabatak na mediteranski, tjestenina, salata, kruh – 25 kn, pastrva sa žara, kelj s krumpirom, kruh - 27 kn - sva vas ova jela čekaju u Turistu po povoljnim cijenama, a cijeli jelovnik pogledajte ovdje. 

Nakon gableca, valjda pojesti i nešto slatko, a za vas su pripremili i slatku ponudu za listopad. U razdoblju cijelog mjeseca u aperitiv baru i restoranu hotela za vas su pripremili posebnu ponudu u kojoj možete uživati. U tonu jeseni osladite se slatkim jesenskim delicijama :

  • Espresso kava i starinska pita za samo 13,00 kuna
  • Cremeuxu od kestena za samo 15,00 kn.

Ukoliko želite isprobati samo starinsku pitu, cijena je 10 kn/kom.

Komentari