ususret filmu

Najnoviji modni hit - Marginalna majica! Evo kako do nje

Objavljeno: 18.10.2022. 09:04

Zadnja izmjena: 18.10.2022. 09:04

Ususret filmu "Marginalci" koji u kina stiže već 27. listopada, Kerekeshop pripremio je najnovji modni hit - marginalnu majicu! Riječ je o majici s motivom iz filma, u kojoj ne možete proći nezapaženo.

Svoj primjerak ovog apsolutnog hita nabavite ovdje: www.kerekeshop.hr. Novi dugometražni film "Marginalci" u produkciji Kerekesh Teatra čiju režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš, u kinima diljem Hrvatske gledamo od 27. listopada.

Dođite u kino smijati se na svoj račun. Svi smo mi MARGINALCI. Borimo se za novu kanalizaciju i odvodne jarke. Organiziramo akciju "Zbogom oružje", a doma imamo još artiljerije za pola ulice. Oplakujemo susjeda s kojim nismo cijeli život mogli popit ni jedan gemišt. Branimo prava homoseksualaca, ali molimo Boga da nam je obitelj heteroseksualna. Rome nazivamo ciganima, a među nama ima više cigana nego među Romima. Politika nas uči životu, jer škole su naporne. Bolnice nam se urušavaju, no zato imamo jako čvrste spomenike našoj Domovini. Živjela Hrvatska! Živjeli MARGINALCI!

A uskoro se uz glumce iz filma možete družiti i diljem Hrvatske jer turneja "Marginalci osvajaju Hrvatsku" kreće 27. listopada. Popis gradova donosimo uskoro!

Komentari