OVAJ vikend čak 17 trgovina namještajem i dekoracijama nudi popuste do čak 80%, a tim povodom smo istražili koji su komadi u trendu.

Ponekad je doista teško pratiti trendove i znati što je trenutno “in” jer se trendovi za uređenje interijera mijenjaju ne samo iz godine u godine, već i iz sezone u sezone. Ipak, i u home decor-u postoje stvari koje su vječne i chic, a u našem pregledu obišli poznatu trgovinu premium namještaja Mobel Land, najvećeg hrvatskog proizvođača namještaja Primu koja u svojoj ponudi nudi i genijalne dekoracije nizozemskog brenda Coco Maison, J&I Workshop Dreams u kojem smo pronašli predivan baršunasti krevet i turski Dogtas Exclusive s ponudom namještaja kakvog gledamo u sapunicama.

Fotka s naslovnice - dvosjed iz sapunice

Kadrove iz “Fazilet i njezine kćeri” i “Azre” ne moraš više gledati samo na malim ekranima, već i svoj dnevni boravak možeš preobraziti u pravi filmski set. Dogtas Exclusive jedan je od najpoznatijih i najkvalitetnijih turskih brendova, a njihova trgovina se nalazi u sklopu trgovačkog centra Westgate Shopping City.

Baršunasti dvosjed crvene boje dio je trodijelne garniture Victoria Chester koja se sastoji od trosjeda, dvosjeda i fotelje u kojoj smo zamalo zaspali koliko je udobna. Od sada mogu biti i u tvojem domu. Dvosjed je izrađen do najkvalitetnijih materijala, a mi smo ga uz predivne, također baršunaste ukrasne kušine, već zamislili u svojem dnevnom boravku.

Baršun je HIT!

Svijet namještaja - Mobel Land - je tek nedavno stigao u Hrvatsku, a u svojoj ponudi imaju najbolje svjetske brendove namještajem - poput Rolf Benza, Richmonda, Loiuidice*D i mnogi drugi. U Mobel Landu smo pronašli predivne sofe i fotelje, ali za oko nam je najviše zapala kombinacija za blagovaonicu - čvrstog ovalnog stola Barrington koji je izrađen od kombinacije hrasta i metala, s baršunastim stolcima Coco Blue.

U ovoj kombinaciji smo pripremili i tepih Argentum te ručno rađenu dekorativnu vazu Di Leonardo koji su također dostupni u trgovini.

COCO MAISON - we love it <3

Nizozemski Coco Maison najpoznatiji je po dekorativnim predmetima - rasvjetom, vazama, stolićima, tepisima, posudama… Njihova ponuda je raznovrsna, a mogu se uklopiti u gotovo svaki stil.

Od velikog izbora nas je ponajviše iznenadila ukrasna stolna lampa Coco Maison koja nas, zbog specifičnih materijala - metalne “rešetke” oko žarulje, podsjeća na moderan, industrijski stil.

Inače, Prima je najveći domaći proizvođač namještaja, a u njihovom asortimanu mogu se pronaći kuhinje po mjeri, garniture, kreveti…

Francuski ležajevi su totalno in!

Krevet „Stil“ kojeg smo pronašli u J&I Workshop Dreams spada u danas popularne francuske ležajeve - koji su dovoljno mali da stanu u svaku sobu, ali i dovoljno veliki da na njima sasvim ugodno spavaju i dvije osobe.

Uzglavlje, kao i okvir kreveta, napravljeni su od baršuna koji se kod ovog kreveta lako održava, a smaragdno zelenu boju kreveta moguće je i promijeniti.

Sve ove trgovine dostupne su u trgovačkom centru Westgate Shopping City, a neki od popusta na namještaj koji očekuju ove posjetitelje su:

MOBEL LAND

- 20% popusta na cjelokupan asortiman (ne vrijedi za Fissler, brend Bernarda te male kućanske i elektro uređaje)

PRIMA

- 40% popusta na kutne garniture

JYSK

- 20% do 50% popusta na cjelokupan namještaj za zatvoreni prostor ( osim artikala uvijek niska cijena)

DOGTAS EXCLUSIVE

- od 25% na sve sjedeće garniture i ležajeve

- 20% na sve krevete i madrace.

Cijeli popis popusta dostupan je na www.westgate.hr

Ključne riječi: Westgate Shopping City,

Komentari

13.02.2020. 09:09h Zadnja izmjena: 13.02.2020. 09:09