ne propustite

Najveća ponuda za najmlađe: Dani beba, djece i trudnica stižu u Westgate!

Objavljeno: 15.03.2024. 09:31

Zadnja izmjena: 15.03.2024. 09:31

Dolazak bebe poseban je trenutak koji osim velike radosti donosi i bezbroj pitanja. Jedno od njih je i kako se pripremiti za prvi period bebina života.

Upravo zato imamo odličnu vijest za sve roditelje: Dani beba, djece i trudnica stižu u Westgate. Od 22. do 24. ožujka posjetite najveći sajam za bebe i djecu na ovim prostorima.

Za vrijeme sajma izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći ćete kupovati i po posebnim cijenama. Ujedno, Dani beba, djece i trudnica odlična su prilika za roditelje i one koji će to tek postati da na jednom mjestu saznaju novitete, ali i iz prve ruke pogledaju proizvode, prikupe korisne savjete prodajnog osoblja te ostvare vrlo atraktivne popuste. 

Uređenje sobice ili kupnja kolica za bebu može biti zabavno i kreativno iskustvo

Odabir krevetića je u današnje vrijeme pravi užitak jer možemo birati između različitih veličina, oblika i materijala, uz to krevetić možemo uljepšati šarenom, jednobojnom, posteljinom s određenim motivima ili pak udobnim dekicama i jastucima. Tu su i kolijevka, ležaljka i njihaljka kako bi dijete uvijek moglo biti uz roditelje. Veliki izbor komoda za previjanje dajeslobodu u odabiru, od onih sklopivih ili pak s dodatkom kadice za kupanje.Uistinu koristan dodatak za dječju sobicu je i baby monitor.

Dječja kolica su must have oprema za bebe i djecu, ali odabir odgovarajućih kolica može predstavljati pravi izazov, osobito roditeljima koji se prvi puta susreću s time. 3-u-1 kolica, 2-u-1 kolica, kišobran kolica, kolica s većim ili manjim kotačima, električna kolica?

Izbor opreme je u današnje vrijeme uistinu velik, a kako biste saznali na što trebate obratiti pažnju i kako pronaći idealnu opremu za svog mališana, savjete potražite upravo na Danima beba, djece i trudnica u Westgateu.Bilo da ste u potrazi za novim kolicima, nosiljkama ili odjećom i opremom za najmlađe članove obitelji, sigurni smo da ćete na Danima beba, djece i trudnica pronaći baš sve.

Osim posjete Danima beba, djece i trudnica u Westgateumožete provesti ugodan dan u shoppingu, a u odmoru od shoppinga i razgledavanja posjetite izložbu u galeriji kvART ili pak jedan od brojnih kafića i restorana.

Sveinformacije o Danima beba, djece i trudnicapronađite na službenoj webfacebook stranici.Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje i one koji će to uskoro postati.

Vidimo se u Westgateu!

Komentari