od 3. do 12. ožujka

Foto - Ne propustite ove četiri predstave na 14. Tjednu smijeha!

Objavljeno: 22.02.2023. 17:44

Zadnja izmjena: 22.02.2023. 17:44

Smijeh je lijek! Upravo je Tjedan smijeha idealna prilika za obilje smijeha i dobre zabave.

Na već dobro poznatoj lokaciji, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, od 3. do 12. ožujka održat će se 14. Tjedan smijeha. Ovaj vam tjedan donosimo nove četiri predstave koje ne smijete propustiti. Ulaznice za sve predstave već su u prodaji te se prodaju vrlo brzo. Požurite stoga po svoju ulaznicu na vrijeme, do obližnjeg prodajnog mjesta. Ulaznice potražite na blagajni HNK u Varaždinu, suvenirnici Varaždin na Korzu, Optici Ghetaldus u Gajevoj ulici te online u sustavu Entrio.hr

'Šund naš svagdašnji'

U petak, 10. ožujka 2023. godine, u HNK Varaždin, s početkom u 20 sati, održat će se predstava "Šund naš svagdašnji". Riječ je o komediji s elementima satire koja na zabavan i duhovit način prikazuje današnju društvenu zbilju u gradu Zagrebu, ali i u cijeloj državi, smještajući radnju u studio lokalne televizije u kojem voditeljica - urednica ugošćuje cijeli niz likova iz javnog života. Predstava obiluje javljanjima "uživo" pa će publika moći čuti Anu Begić, Helenu Kovačić, Vedrana Mlikotu, Tarika Filipovića i mnoge druge.

'4 poze sretan svršetak'

Strastveno, surovo, iskreno i sexy! Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente? Hit komedija “4 poze sretan svršetak” koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju) stiže na HNK pozornicu 11. ožujka u 20 sati.

'Krtice'

Predstava "Krtice" nagrađivana je komedija Kerekesh Teatra koja će se na 14. Tjednu smijeha izvesti jubilarni 250.-ti put. Na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama se bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš, a hoće li se riješiti krtica, pogledajte u subotu 11. ožujka s početkom u 22 sata u prostoru Europa Medie.

'GRIMMIX'

Bajke braće Grimm svima su nam jako dobro poznate… No, jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo da se na istom mjestu nađu Snjeguljica, Crvenkapica, Kraljević i Lovac, pa još i Vuk, Zla Kraljica, Patuljci i Ogledalo? Na najduhovitiji mogući način, u svom prvom kazališnom tekstu za djecu i mlade, Ljubomir Kerekeš je napravio upravo to: na jednom mjestu je okupio vaše najdraže junake iz bajki! Po motivima bajki braće Grimm ( Snjeguljice, Crvenkapice, Trnoružice i Matovilke ), povezali smo četiri bajke i stvorili jedinstvenu predstavu za djecu i mlade – GRIMMIX. GRIMMIX je peta bajka u kojoj se omiljeni junaci, nakon 200 godina, slučajno susreću, upoznaju, sprijateljuju i zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke. Hoće li uspjeti i hoće li i GRIMMIX imati sretan završetak, saznat ćete u nedjelju, 12. ožujka s početkom u 11 sati.

Dopustite nam da vas nasmijemo! Vidimo se na 14. Tjednu smijeha!

Komentari